lauantai 9. huhtikuuta 2011

LaiskuriMeille kävi 15.2. onnettomuus ja Indy joutui kosketuksiin auton kanssa, tuloksena vasemman etujalan poikki meneminen. Onnettomuus tapahtui aamulla hieman ennen kahdeksaa ja Indy kiidätettiin Lohjan Pieneläinklinikalle, jossa neiti leikattiin kahden aikaa päivällä. Nyt on otettu rauhallisesti 7 viikkoa ja kahden viikon päästä hyvällä tuurilla jalasta poistetaan 2-3 ruuvia. =) Paranemista kohden..
Olemme käynneet 2-3 viikon välein eläinlääkärin kontrollissa ja 3 viikon välein Annan vastaanotolla huoltamassa lihasjumeja. Viikko sitten kävimme kontrollissa, jossa jalka kuvattiin ja luutuminen on alkanut mukavasti :) Omasta mielestäni tassu on luutunut oikeaan asentoon, eikä eläinlääkärikään ole huomauttanut tassun asunnosta mitään. Indy on kuitenkin kerännyt hieman ylimääräistä painoa, jota nyt yritetään saada pois, jotta rasitus jaloille ei kasvaisi liian suureksi.

Pääsemme aloittamaan kuitenkaan 9.5. jälkialkeiskurssin, jotta saadaan aivotyöskentelyyn hieman vaihtelua. Samalle kurssille tulee myös Bywater By Design "Ninja".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti