torstai 15. huhtikuuta 2010

Mammaa väsyttä..

Indi ei ole antanut mun nukkua 3-4 yönä 6h pidempään ja se alkaa tuntua lievänä kireytenä.. :/ Pitemmittä puheitta menen makoilemaan, kun pikkutyttökin painoi päänsä "tyynyyn" sängyn alla :)

Tulimme juuri harjulta, siellä käytiin käppäilemässä pikkuinen lenkki. Joku idiootti oli heittänyt meidän tienvarteen 2 roskapussia!! Jouduin kaksi kertaa hakemaan koirat pois niiden kimpusta, että päästiin jatkamaan matkaa.. Perla ei oikein edelleenkään suostu tulemaan normaalisti lenkillä, jos Indi on mukana. Sitä ärsyttää suunnattomasti, kun pikkuinen kiusaa sitä. Eilen kun käytiin lenkillä Elisan ja Hido-tipsun kanssa lenkillä, huomasin, että Indi kunnioittaa vähän kookkaampaa tipsuherraa oikein kympillä. Loppulenkistä Hido yritti vähän leikkiä tytön kanssa, mutta Indiä rupesi lähinnä jännäämään.. heh.. Semmosta..

Opeteltiin tänään "maahan". Istumaan osaa tyty mennä jo nätisti ja odottaa ruokakupille pääsyä(ehkä..) "vänta"-käskyllä vahtelevasti. Luokse se tulee sisällä sekä nimestä, että tänne sanasta, ulkona vaihtelevin tuloksin.. :D

Vitsi mua ärsyttää, kun en osaa ottaa hyviä kuvia :/ Olis ihanaa pistää kaikkia tosi taiteellisia ja teräviä kuvia näytille. Nyt ei inspaa kyllä kirjoittaa enempiä! Later!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti