keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Ruoka-aikojen muutos

Tänään aamulla päätin, että Indi saa siirtyä 3 ruokakertaa per päivä, koska se jättää aina jostain päiväannoksista yleensä ylipuolet syömättä. Nyt pitää vain kattoo, että mihin aikoihin ruoan antais ja kuinka paljon?! Mä ehkä vähän huijasin, ja tänään ennen aamuruokaa punnasin sen meidän huonolla mittarilla. Lähemmäs kuutta kiloa näytti?! :D ISO TYTTÖ!

Tänään me käydään Hidon kanssa uudestaan lenkillä, jos tipsuherra jo vähän lämpenis Indille! Mie joudun myös menemään töihin tänään ja käymään Vantaalla. Eli autoilua ja toimistohommia riiviölle tiedossa ;) Illalla mennään myös ehkä käymään Helsingin suunnalla. Onneksi Indi ei ainakaan pelkää autoilua! Indi oli eilen ystävälläni hoidossa pari tuntia, kun itse olin ratsastamassa. Tiina antoi Indille iiiiihanan tennispallon ja heillä oli kuulemma mennyt tosi hyvin! Happy Happy :)

Tallilla kuulin, että ystäväni on ottamassa valkkarilleen kaveriksi pienen poikavalkkarin, joka saapuu heille 2vkon päästä. Eli Indi saa uuden kaverin jee! :) Pentukurssin ajankohta myös hieman lykkääntyi, harmillista :(

Laitoin kuvablogiin vähän uusia kuvia, käykää ihmeessä katsomassa! Tästä

2 kommenttia:

  1. Teillähän on kiva blogi! Hauska lueskella kuulumisia :)

    T. Sussu & Baitsu

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! :) Yritän parhaani mukaan tätä päivitellä!

    VastaaPoista