tiistai 16. marraskuuta 2010

Salasanat hukassa!


Onpas blogin päivitys jäänyt, kun oli salasanat omistajalta hukassa! :S

Mutta itse asiaan, tällä hetkellä Indy harjottelee HH:n tokoryhmässä aloliikkeitä ja kyllä on mammalla taitava tyttö. Eilen treeneissä kertailtiin peruutusta, tehtiin maahanmenoa ja harjoiteltiin noutokapulan pitoa. Luoksetuloakin otettiin ja nyt pitää alkaa harjottelemaan luoksetuloa lissee.

Noutokapulasta voin sanoa, että hitto tuo neiti otta mitä vaan suuhun pienellä harjoittelulla! Ensin otti pienen kapulan suuhun ja vaihdettiin isoon PK-tapahtumasta ostettuun kapulaan, jossa keskiosa oli pehmustettu. Pienen leikin jälkeen otti senkin suuhun, mutta tiputtin pään painon takia heti, joten kapulaa pidettiin suussa vain sekuntti pari. Ja ohjaaja yllytti meitä kokeilemaan vielä metallikapulaan, kun olin puhunut nappulan metallihulluudesta. JA OTTIHAN SE, pienen suostuttelun ja leikin jälkeen jopa kantoi metallia hetken. Ai että olin ylpeä! :)

Indyn kanssa käydään myös Koirankujeen BH-kurssia, mutta se on meille ehkä asteen hieman liian vaativa. Siellä mennään meidän omalla tasolla ja Indyn osaamisen rajoissa.

Ollaan myös käyty parin näytelmä kiertämässä ja tuloksia ei juuri ole tullut, Lohjan pentunäyttelyssä 7.11. PN2 ja KP ja Jyväskylässä junnuissa 13.11. EH. Tyytyväinen kuitenkin olen neidin käytökseen, osaa olla tosi rauhallinen noinkin stressaavissa tapahtumissa. Äitin vauvan kehittymistä odotellessa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti