torstai 23. syyskuuta 2010

Mätsäreitä, tokoa ja hakutreenejä!

Sunnuntaina olimme Veikkolan mätsärissä, johon ilmestyi myös Hietasen siskokset ja Vikke sekä Buuga. Indy käyttäytyi tosi kivasti ja olikin isojen pentujen PUN4 eli ihan hyvin meni! Nyt jännätään miten meillä menee pentunäyttelyssä 2.10 Lohjan M&M Puppy Cupissa :) L-ukkin treenit oli peruttu hiskien erkkarin vuoksi, joten ilta vain hengailtiin.

Maanantaina menimme H&H pentutokoon ja harjoittelimme:
Maahanmeno
Indy tajusi treeneissä vihdoin, mitä haluasin sanoa Maahan-käskyllä. Harjoiteltiin maahan menoa istumisen kautta ja ensin tarjottiin molempia tassuja ja kaikkea muuta, mutta vihdoin ja viimein Indy itse meni maahan ja mamma oli niin tyytyväinen!! Maahan menoa sitten vahvistettiin.

Perusasento
Harjoiteltiin lisää perusasentoa, mutta joudun nykyään hieman korjaamaan sitä, koska Indy tunkee ihan jalkaan kiinni nojaamaan.. Working on it.. :P

Hakutreenit
Olimme tällä kertaa eilen uudessa paikassa ja teimme metsään 3 kaistaletta piiloineen. Indy menee hakupaikalla ihan sekaisin ja on niin innoissaan ja motivoitunut hakemaan maalimiestä, että ihan naurattaa. Ensimmäiselle kaistaleelle lähti kauheaa vauhtia ja juoksi kerran piilon ohi, palasi takaisin, meni ohi 30 senttiä ja oikein hyökkäsi kuusen alle saadessaan hajun. Hölmö koira.. :P Toiselle kaistaleelle lähti taas kovaa, mutta juoksi maalille todella suoraa linjaa ja löysikin maalimiehen heti. Kolmas kaistale olikin hankalempi, suorasta juoksusta ei ollut tietoakaan, mutta meni paimenkoiramaista ympyrää ympäri metsää. Kun maalimiestä ei meinannut löytyä eikä nenääkään löytynyt päästä niin autoimme Kikan kanssa kävelemällä pikkuhiljaa maalia päin. Ja löytyihän se maali lopulta, Indy juoksi kuusikon viereen, jossa maalimies oli ja kuusien vierellä nenätyö oli mahtavaa. Kaiken kaikkiaan mukava treeni :)

1 kommentti:

  1. Tehän oottekin ehtinyt :) Indy on siis sekä kaunis, että fiksu tyttö!

    VastaaPoista