keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Uintiharjoituksia

Paljon on ehtinyt tapahtua taas viime päivityksen. Indyn jalka operoitiin uudelleen ja nyt on taas kova kuntoutus meneillään. Kuntoutukseen kuuluu remmiliikunnan lisäksi portaiden ravaamista, ylä- ja alamäki treeniä sekä uimista. Myös tokotreeneissä saamme käydä ja osallistumme l-ukkin BH intensiivi kurssille ensi viikolla. Jos sitten ensi keväänä suoritettaisi BH hyväksytysti :)

Olemme käyneet uimassa Hyvinkään OnnenKoirassa nyt 2 kertaa ja hauskaa on ollut, vaikkakin ramppit ovatkin ajoittain Indylle _pelottavia_. Lelulla sen saa kuitenkin hyvin houkuteltua uimaan ja selvästi uiminen on mukavaa! Ensimmäisellä kerralla omistaja oli hieman vajakki, eikä ottanut varahousuja mukaan ja olikin aivan likomärkä kotiin ajaessa. Ratauinti aika on puolisen tuntia ja aluksi se tuntui todella pitkältä, mutta aika sujahtaakin uidessa todella nopeasti. Eilen olin varautunut paremmin varahousuilla ja Indyllekin oli bot-liivi mukana. Indy myös tutustui viime viikolla ensimmäistä kertaa tehokkaisiin koirakuivureihin, semmonen olisi tosi kätevä olla kotonakin, ovat vaan hiukan hintavia :P Indy ei myöskään hätkähdä kuivaajan kovaa meteliä ollenkaan.

Olimme sunnuntaina ekaa kertaa leikkauksen jälkeen treeneissä ja aiheena oli kaukokäskyt. Näitä ei juuri olla Indyn kanssa harjoiteltu, joten aihe oli uusi. Kuten aina, tehtiin ensimmäisenä luoksepäästävyys, joka sujuu Indyltä hyvin :) Paikkamakuuta tosin pitää treenata varmemmaksi, olen palkannut väärin Indyä sen noustua paikaltaan, joten hiomista riittää! Kaukoista opeteltiin maahan-istu-maahan sarjaa ja tutustuttiin maahan-seiso-maahan komboon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti