tiistai 21. helmikuuta 2012

Nousukausi!

Indyn paraneminen senkun jatkuu. Fysioterapiassa käydään säännöllisesti ja korkeat nietokset ovat oivallista treeniä, kun on tavoitteena lihasmassan ja -kunnon kohotus :) Aika varovasti tässä on menty, fyssarin ohjeistus on liikuntaan tällä hetkellä seuraava:
  • Remmiliikuntaa hillitysti, 10-15min x 2-4 krt/pvä ja 20-30 min 1-2krt/pvä
Olisihan tuota kiva noudattaa aina säntillisesti, mutta tuo antaa riittävää suuntaa suunnitella päivän lenkkeilyt ja me ollaan otettu hieman lisäystä tuohon vapaana juoksemisella. Ei aussie saa itseään väsytettyä remmiliikunnalla ja se ilo, joka pienestä koirasta paistaa, kun se saa juosta vapaana hangessa/niityllä ja retuuttaa löytämäänsä keppiä.. Sitä kaipaa, kun on joutunut koiraa tiukasti remmin jatkeena roikottamaan. Eikä Indy ole reväyttänyt lihaksia tai satuttanut muuten itseään, niin miksipä ei toisen antaisi hieman nauttia juoksemisesta. Vasemman jalan lihakset ovat myös kasvaneet ja nivelpatti pienentynyt.

Tänään käytiin moikkaamassa Iisa seisojaa ja käytiin Iisan omistajan kanssa vähän tarpomassa umpihangessa. Hyvin Indy porskuttaa, mutta selkeästi sillä meinaa loppua paukut upottavassa lumessa. On neiti makoillutkin melkoisesti kotona leikkihetken jäljiltä ;) Kongin parissa on hyvä lepäillä urheilun jälkeen.

Viikonloppuna koitetaan mennä reenailemaan vähän tottista, jos sais vähän jotain suuntaa taas tälle treenaamiselle.. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti