perjantai 1. kesäkuuta 2012

Treenipohdintaa

Vietettiin ihana viikonloppu Snappertunassa ja emäntä juoksi Vihdissä auttamassa seuran järjestämissä tapahtumissa, Indy pääsi sunnuntaina osallistumaan BH-kokeen kaupunkiosuuteen häiriökoirana :)

Me aletaan nyt tavoitteellisesti treenaamaan BH-kokeeseen ja ALO:n liikkeitä, et päästäis joskus kisaamaankin ;)

Käväisin treeneissä tiistaina ja sain kyllä huomata, et nyt ollaan menty aika mettään.. Ei tehty muuta kuin paikkamakuuta, koska Indy on jossain välissä oppinut, että se varastaa aina mun luokse ja tähän jouduttiin puuttumaan aika kovin ottein. Jouduin palauttamaan sen takaisin paikoilleen muistaakseni 7 kertaa ja vasta sen jälkeen Indy luovutti ja sain käydä palkkaamassa sen superhyvin. :) Meidän ohjaaja totesikin, että Indy on melekosen kova tyttö, kun se jaksaa ja jaksaa yrittää, eikä ole juuri moksiskaan edes rankaisusta. Siinä välissä muutama koirakko treenasi ja mentiin uudelleen paikkamakuuseen ja taas sama rumba, tällä kertaa tosin piti toistaa vain neljä kertaa ja sain käydä vapauttamassa koiran :) Tämä tulee olemaan meidän treenattava alue hetken aikaa, aloitetaan treenit aina paikkamakuulla ja siitä ilman suurempia palkkoja tehdään töitä ns. kokeenomaisesti. 

Muuten olen tyytyväinen Indyn työskentelyyn, seuraaminen on useimmiten kivaa ja koira pitää hyvän paikan ja melko hyvän katsekontaktin. Meidän pitää vielä treenata käännöksiä ja jääviä enemmän ja noutoa pitäisi alkaa treenaamaan. Olen naksuttimella saanut istumisia nopeammiksi ja maahanmenoja olen treenannut lelupalkalla, jolloin niihin olen saanut vauhtia :)

Kohta me mennäänkin kokeilemaan ekaa kertaa lampaille, vähänkö se on jännää!!: )

Tässä olisi hieman mökkikuvia!
"Jos sä nyt heittäisit, kun tuon tän pallon sun syliin???"

Indy ja Roki rannalla


Perjantaina jaksettiin painia

Tappajastaffi!

Oikeesti Roki on tämmönen löllykkä ja loppuviikonlopun se ei jaksanut enää edes juosta :D

Omalaatuinen tyyli maata :P

Yleisin näky Indystä, siellä se meni pallo suussa ympäri tonttia .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti