sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Laiskaa bloggaamista..


Indyn uusi ruokakuppiteline, Henan väsäämä :)

Johan on edellisestä viestistä vierähtänytkin aikaa, hups! :P Pitää taas yrittää ryhdistäytyä, ihan vaan senkin takia, että saisi treenimietteet itselle ylös..

Meiltä jäi tokokoe väliin, olisi ollut eilen, mutta Indy aloitti juoksut viikko sitten.. Talvella sitten! Ja meille on tiedossa se BH-koe kolmen viikon päästä. Ollaan mun mielestä päästy hyvin tokoiluun kiinni, seuraamiset on parantunut =)

Musta ei tule koskaan valokuvaajaa.. :D
Mennään ens viikonloppuna koko viikonlopuksi Rottishoviin Lohjalle hakuilemaan. Jännä nähdä, mitä Indy muistaa hausta, viime kerrasta taitaa ollakin aikaa jo vuos.. puoltoista? :D En edes muista.

Bywater By Design "Ninja" kävi pyörähtämässä Turun ryhmiksessä 22.9. näytelmissä tuloksena EH ja AV3 ja tuomarina ruotsalainen Salijevic Zorica. Arvostelu on vielä hieman avoinna, päästä tuomari piti, mutta olisi toivonut enemmän massaa. Ninja ei myöskään ollut parhaassa karvassa. Pidin kuitenkin tuomarista, käsitteli koiria todella kivasti =) Samalta reissulta lähti myös mukaan trimmauspöytä, lähti niin halvalla.. :D Ehkä se villakoira joskus tulee.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti