sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Yllättävän kiireinen arki.

Blogille ei meinaa aikaa riittää millään, kun päivät istun koulussa ja illat tuntuu täyttyvän vaikka minkälaisella ohjelmalla. Tuntuu, ettei aika riitä millään kaikkeen ja lukeminen helposti jää muun aktiviteetin taakse. Pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja lukea. Tämä viikonloppu onkin luettu(lue: siivottu hulluna ja lenkkeilty koiran kanssa). No ei, olen oikeastikin lukenut. Kertaillut luentoprujuja ja koittanut muistella luita. Eka tenttikin on jo edessä viikon päästä maanantaina ja mua jo nyt jännittää ihan pirusti.. En yhtään tiedä, millaisia kysymykset voisi olla ja millaisia vastauksia proffa haluavat.

Torstaina meillä oli varsajaiset eli eläinlääketieteellisen tiedekunnan fuksijaiset. Oli aivan uskomattoman hauska. Jokaisen joukkueen piti keksiä teemakseen joku eläin ja muokata kasvonsa ja hiuksensa muistututtamaan näitä. No meistä tuli poroja :D Meillä oli rasteja ympäri Viikkiä ja Hakaniemeä, josta vielä oli suunnitettava lopulliseen määrän päähämme, EKY:n toiselle kerhohuoneelle. Perjantaina meitä vielä jaksoi vaappua yliopistolle luennoillekin, itse en juonut paljoa mahavaivojen takia.

Päivät täyttyy kahden kurssin luennoista ja niiden harkoista. Mikroskoopin käyttö alkaa olla jo aika tuttua, meidän pitää piirtää tietty määrä eri kudoksia. Luuoppi on todella mielenkiintoista, mutta siinä kyllä riittää opiskeltavaa. Muistaisi edes luut latinaksi, niin menisi hyvin :D Parin viikon päästä alkaa lihakset ja nivelet -kurssi ja päästäänkin tosi toimiin eli leikkelemään..!

Indyn kanssa treenattiin tiistaina tokoa, hemmetin hyvän viime viikon jälkeen treenit tuntu olevan ihan per**. Eikä nyt syytetä tietystikään koiraa, vaan ohjaajaa. Paikkamakuusta nousi, koska oli ihan ylivireessä eikä malttanut maata. Mielentila pitäisi saada oikeaksi, mutta se ei olekaan niin helppoa.. Indy on nykyään ihan piip piip, kun otan sen ekan kerran autosta, toisella kerralla se on yleensä sitten taas melko vireetön.. iäh :D Keskiviikon hakutreenit jäi tällä viikolla ohi, kun meillä oli opiskelijajuttuja Viikissä. Viime viikolla vaikeutettiin Indyn hakuhommia ja neiti oli silti ihan supppppeeer!! Toka pisto oli haastava, eikä meinannut löytyä. Indy sai ekalta pistolta lähtiessä hajun kolmannesta maalimiehestä ja meinasi sitä lähteä hakemaan keskiviivan yli. :P Ollaan alettu ottamaan nyt peliin sekä hallintaa että ilmaisujakin! Hyvin pikku paimen paukuttaa, totta kai haukkuun pitää saada varmuutta, mutta hieno alku ollut :) Olen supertyytyväinen. Paras koira!

1 kommentti: