keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Musculus branchii ja silleen.

Suoraan sanottuna motivaatio blogin kirjoittamiseen on aika matalalla. Pitkästä aikaa mulla on sellainen päivä, että ei ole mitään iltaohjelmaa(lukea tietty voisi) ja olenkin maannut sohvalla koiran ulkoiluttamisen jälkeen. Katsoin yhden lempisarjani kolme viimeisintä jaksoa ja olen vaan jumittanut. Maanantaina oli luuopin tentti, ollaanhan me koulussa oltu jo ainakin 2 kuukautta. Ei mennyt ihan putkeen, mutta ei haittaa, koska luita tulee kertailtua koko ajan viime viikolla alkaneen Lihakset ja nivelet -kurssin aikana. Ja yllättävän hyvin niitä luitakin muistaa, vaikka tentissä tuntui, etten olisi koskaan luista kuullutkaan.

Eilen sitten päästiin dissektioimaan ekaa kissaamme! Dissektointi on kerrassaan jännittävää, vaikka meidän kisumirri oli aikamoisen laiheliini, ei meinaa lihaksia oikeen nähdä. Tänään saatin toisen ryhmän pallerokisulta jalka, jotta päästiin vähän paremmin tutustumaan etujalan lihaksiin. Nyt pyörii päässä sekaisin luiden ja lihasten latinan kielisiä nimiä. Dissektioita jatketaan nyt seuraavat kolme viikkoa, joten käytännön juttuja tiedossa!

Indyn kanssa ollaan treenattu tosi ahkerasti hakua ja tokoa. Tai miten sen nyt ottaa ahkerasti.. Kuitenkin pari kertaa viikossa, mitä nyt ehtii treenata. Ohjatuissa ollaan kuitenkin käyty. Viime viikon keskiviikkona oltiin hakuilemassa viimeksi. Tehtiin Indylle samanmoista treeniä, mitä ollaan tehty nyt muutamat viikot. Kolme/neljä maalimiestä, lähetys ilman mitään apuja ja maalimiehellä 5-10 haukkua. Ollaan myös laitettu maalimiehet haastavampiin piiloihin, jotta Indy joutuu oikeasti käyttämään nenävärkkiään, koska paimen on silmillään aika isoksi etsivä koira. Hyvin on kuitenkin kaikki maalimiehet löytynyt ja kissanruokaa on ollut paimentimen masu täynnä.. :)

Torstaina tokoiltiin Viikissä ja meillä oli ääniongelma. Meinasin saada hermoromahduksen ja Indy menikin sitten ohjaajan vihjeestä aika tiuhaan takaisin autoon, kun ei hiljentynyt käskystä. Saatiin kuitenkin seuraamiseen uusia vinkkejä ja tehtiin 30 sekunnin ok paikkamakuu, eli ei ihan pyllyt treenit. Eilen asia kuitenkin korjaantui(kop,kop,kop), kun käytiin Nummelassa omalla kentsulla ja Indy oli ihan hiljaa ja tosi hyvässä vireessä! Alettiin harjoittelemaan Z:taa ja ruudun seuraamisosuutta. Jos ääntely jatkuu, niin tiedän, miten siihen pitää puuttua. Edistystä. :) Pitäisköhän kattoa joku tokokoe, niin tulisi treenattua ahkerampaan?

Viikonloppu me nautittiin mökkeilystä ja Roki-staffi oli meidän mukana. Mökillä oli vaan niin ihanaa ja rauhallista, tosin mun tenttiin luvut ei ollut ehkä ihan parhainta, koska siellä oli niin paljon touhuttavaa! Pari kuvaakin mulla olisi möksältä ihan järkkärissäkin, mutta järkkäri on autossa. Tyytyminen on siis kuvattomaan postaukseen.

2 kommenttia:

  1. Voi ku jaksaisit aina silloin tällöin kuitenkin kirjoitella, vaikka motivaatio on laskussa. On kivaa lukea miltä opinnot ovat tuntuneet :-) t:ensi kevään pyrkijä

    VastaaPoista