keskiviikko 8. syyskuuta 2010

kolmannet hakutreenit!

Tänään siis päästiin kolmatta kertaa hakuilemaan ja tehtiin tällä kertaa 3 kaistaletta.

Ensinnäkin hakupaikalle mentäessä meni Indy ihan sekaisin, kun tajusi missä ollaan ja mitä ollaan menossa tekemään. Noh siinä joutui vuoroa odotellessa vähän toppuuttelemaan.. :P
Indy tekee helpoitettuja ja avustettuja kaistaleita vielä. Ensimmäiselle kaistaleelle sai katsoa maalimiehen menevän sinne ja sitten etsimään. Juoksi maalimiehen ihan suoraan ja sinne maistelemaan namppareita.
Toka maalimies oli jo piilossa ja näyttäyty maalilta ja perään. Sinnekin mentiin taas kauheeta hookaa ja suoraan! Kolmas maalimies oli myös jo piilossa ja heilautteli vain kuusen oksia. Suoraan lähti, mutta ei siinä kiiressä tajunnutkaan käyttää nenää ja maalin ympärillä juostiin melko paimenkoiramaista ympyrää "muutamia" kertoja ennen kuin tajuttiin, että ollaan koiria ja nenää voi käyttää!

Yhteenvetona oli todella onnistunut treeni, eikä Indy enää juoksennellu ihan miten sattui vaan meno maalien läheisyyteen melko suoria pätkiä :)


Nyt loppu myös turha juoksentelu vieraiden luokse,ostin 10metrisen liinan ja nyt otetaan radikaalit keinot käyttöön, kun neidiltä häviää korvat. Haluan opettaa Indyn ottamaan katsekontaktin, ennen kun saa mennä jonkun luokse.. Se olisi todella mukavaa, jos sen oppisi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti