sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Super!!

Herra Pulla esittäytyy.

Jihuu! 11 päivää ontumatta ja Indy liikkuu todella nätisti :) Pidän oikein päiväkirjaa, että pysyn kartalla missä mennään. Keskiviikkona mennään taas YESiin fyssarille ja akvaarioon hipsuttelemaan ;)

Käytiin eilen hieman treeneissä ja päästiin oikein positiivisiin suorituksiin. Ollaan kotona ja lenkeillä treenailtu katsekontaktia oikein urakalla, Indyllä tippuu kontakti todella helposti liikkeelle lähdössä ja jos perusasennossa ollaan kauan, kiinnostus lopahtaa helposti ja alkaa maailma ihmettely. Treeniä lisää siis tähän :)

Treeneissä treenattiin ihan perus seuraamista Marjaanan naksutellessa mulle vapautus-käskyjä. Alussa olin ihan jäissä ja vapautin Indyn ihan liian myöhään monesti. Sain kuitenkin itseni koottua ja neiti teki upeasti töitä :) Katsekontakti oli ihan jees ja Indy jaksoi keskittyä hyvin. Mun pitää vaan harjoitella itse käännöksien askeltekniikkaa, jotta en sössi Indyn suoritusta. Oikealle käännös ja täyskäännös on hankalia puh..

Indyn lääkitys selkeästi vaikuttaa vatsan toimintaan. Välillä isommat tarpeet tehdään kerran päivässä ja välillä tuntuu, että joka ikisellä lenkillä pitää vääntää kakaa. Aamulla tuli kaksi kertaa iso määrä?! Välillä saa olla kyllä ihmeissään tuon neidin kanssa :P Muuta ihmeellistä itse en ole huomannut, veden juonti on ihan samalla tasolla, ruoka maittaa(miksei maittaisi...) ja aktiivisuustaso on sama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti