tiistai 20. maaliskuuta 2012

Blogin hiljaiseloa

Välillä pitää vähän ottaa rennosti
Täällä ei ole juuri kummia tapahtunut. Tai oikeastaan onhan Indyllä oikean tassun uloin antura vähän revennyt. Itse olen todella kiireinen lukujeni kanssa ja päivät vietän itse kirjastossa ja on ikävää, ettei pysty taas kunnolla lenkkeilemään, kun joutuu varomaan tassua. Se tietää siis hihnalenkkeilyä.

Viimeksi kävimme treeneissä viime viikolla ja BH-koetta varten tällä hetkellä treenataan. Indyn seuraaminen on hajonnut ihan käsiin. Kontakti tippuu lähdössä ja seuraaminen on jotenkin vetelää. Olen treenannut jo jonkin aikaa aika vähillä nameilla ja lelulla saan Indyn innostumaan, mutta nyt pitää ottaa selkeästi takapakkia ja supernamipalkkausta seuraamiseen. Kotona ollaankin nakeilla taas seurailtu ja seuraamiseen on tullut selkeä ero, Indy seuraa taas kivasti ja innokkaasti ja pysyy oikealla paikalla. Itse taas joudun tekemään kuiva treenejä ilman koiraa, mulle kääntymiset on todella mysteerisiä. Keskityn koiraan niin paljon, että omat askeleet menee sekaisin käännöksissä.

BH-kokeen säännöthän muuttuivat vuoden vaihteessa ja jäävät muuttuivat. Jäävät tehdään nykyään pysähtymisen kautta erillisellä jäävällä käskyllä. Tämä osio siis helpottui meillä, koska jäävät on melko varmoja liikkeitä Indylle. Istumisessa koiran luokse palataan ja palautetaan perusasentoon. Maahanmenossa koira jätetään maahan, ohjaaja jatkaa 30 askelta ja kääntyy koiraan päin. Tuomarin käskystä koira pyydetään eteen ja sivulle. Tämä onkin seuraava working process. Eteen-käskyn olen opettanut alustavasti, ongelmana on tosin herkästi vino asento.

Haljenneen anturan takia kävin ostamassa Indylle tossut, jotka ovat sekä ihanat että todella rasittavat! Ihanat siltä kannalta, että ne suojaavat ja ehkäisevät hiekan kulkeutumista asuntoon ja rasittavat, koska saa koko ajan olla korjaamassa tossuja. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti