perjantai 30. maaliskuuta 2012

Duracell pupu.

Meillä on hieman energinen lapsonen.. Tässä syy ;
Antura alkaa parantua.
Meidän koko perheellä alkaa pää hajoamaan. Indyllä on kevättä rinnassa ja tuo pirun antura on nyt alkanut VIHDOIN umpeutumaan. Kuten kuvasta näkyy, se on hieman kinkkisessä paikassa ja haavauma ei ole millään meinannut aueta, vaan se on aina lenkeillä uudestaan ja uudestaan revennyt.

Tänään uskalsin hieman tokoilla ja otettiinkin pientä kapulan pito -harjoitusta. Indy on mälvääjä ja lenkillä puukepukat ynnä muut saa kyytiä ja loppujen lopuksi kepukat purraan rikki täysin. Tämä ongelma on myös kapulan pitämisessä, kapula pyörii suussa kuin hyrrä. Otettiin tänään vaan pitämistä ja ihan pari kertaa parin askeleen kantoa ja onnistui yllättävän hyvin!! Huomaan itse vaativani koiralta liikaa, jolloin tulee nenille.

Seuraamiset oli yllättäen mahtavia!! Kontakti pysyi ja BH-kokeen istuminen ja maahanmeno on ok mallilla, eteentuloa olen alkanut rakentamaan kasaan ja uskalsin kokeilla n. 10 askeleen etäisyydeltä eteentuloa ja se meni aika hyvin. Kerran vaan jäi Indy vinoon. Oli kyllä hieno fiilis, viime viikolla mä meinasin jo heittää hanskat tiskiin kurjan seuraamisen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti