tiistai 27. maaliskuuta 2012

Uimasilla hippasilla!

Käytiin eilen pitkästä aikaa uimassa Onnenkoirassa, meillä kun on pari kertaa vielä käyttämättä kortista, jonka ostin. Tuo matka vaan Hyvinkäälle Lauttasaaresta ei ole kovin mielekäs, ajaa nyt sitten puolitoista tuntia uittamaan koiraa. Käytänkin kortin loppuun ja sen jälkeen käymme testaamassa Itä-Helsinkiin avatun koirauimalan.
Viime kesän huveja :)

Indy suoraan sanottuna rakastaa isolla R:llä uimista, mutta koirauimalassa meillä on aina ollut ongelmana ne rampit. Ne ovat aiemmilla kerroilla olleet joka kerralla ihan kamalia ja Indy pitääkin saada innostumaan lelusta niin paljon, että se unohtaa rampin olemassa olon. Eilinen oli poikkeus, Indy suorastaan lensi rampilta altaaseen aluksi, mutta n. 20minuutin uimisen jälkeen siihen tuli täys stoppi. Mistä lie johtui, mutta aikani yritin houkutella sitä veteen ja lopulta luovutin, koska pakottamalla on turha edes yrittää koiraa altaaseen.


Meillä ei myöskään meinaa antura ottaa parantuakseen :( Itseäni saan tosin syyttää tästä, kun antura oli jo parempi, niin annoin Indyn juosta vapaana ja siinähän se taas hieman aukesi. Anturasta ei tosin ole koskaan vuotanut verta, eikä Indy sitä nuole, mutta siinä on selkeä halkeama. Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja pidän Indyn kiinni, jotta saadaan vihdoin tassu paranemaan.

2 kommenttia:

  1. Tuo anturan halkeama kuulostaa aivan samalta kuin, mikä meidän islanninlammaskoiralla on! Anturaan tuli selkeä halkeama toissa talvena eikä se koskaan enää umpeutunut. Niin sanotusti siis parantui ja haava umpeutui, mutta umpeutui semmoiseksi halkioksi. Tajusitkohan? :D Pikkuisen sekava selitys... Mutta ellei antura punoita, arista, vuoda verta tms. ja on vain halki niin saattaa siis olla, että on jo terve, mutta jäänyt semmoiseksi halkioksi :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa! =O oliko teillä antura haljennut paljon? Indyllä nimittäin antura vain vähän haljennut, haava on n. 3-5mm syvä. Pitää varmaan räpsästä kuva siitä, on niin kummallinen :|

    Tossa taas äsken katsoin ennen lenkkiä, että jee on taas paremman näköinen ja lenkin jälkeen näytti, että näkyi taas paljasta ihoa anturan halkeamassa.. koita nyt olla extra varovainen, kun toinen puhkuu intoa niin pirusti :P

    VastaaPoista