perjantai 13. heinäkuuta 2012

Harvahammas-Indy

Kuvauksellisen Pullan kuvapostaus!
Opiskelukaveri
Mutkalla:)

YARR!!
Viime tiistainen eläinlääkärireissu Indyn kanssa päättyi yhden etuhampaan kirurgiseen poistoon, hammas oli niin pahasti lohjennut, että oli parempi poistaa koko turhake. Nyt suussa komeilee pari tikkiä ja haava on parantunut erittäin hyvin. Tuli kielto, ettei kahteen viikkoon mitään kovaa saanut syödä, myös lelut oli kiellettyjä. Tämähän teki meidän lenkeistä mielenkiintoisen, kun neiti etsii metsälenkeillä joka ikisen kepukan ja yrittää syödä sen.. :P Ei tainnut kovin kipeä hampi olla leikkauksen jälkeen, kun jo heti seuraavana päivänä oli kamala yritys hakea kaikki kepit heiteltäväksi.

Treenailut on jäännyt meillä tosi vähälle, lähinnä kotona ollaan tottisteltu, mutta minkäs teet kun emäntä on aina töissä illat ja viikonloput. Ohjatut treenit kun osuvat aina arki-illoille. Taitaa jäädä haaveeksi ALO:n korkkaaminen syksyllä.. Ehkä sitten talvella?

Ollaan käyty todella paljon uiskentelemassa Indyn kanssa, se on Indyn todellinen rakkaus keppien lisäksi. Harmillisesti ei ole hampikuvan lisäksi enempää kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti