maanantai 6. elokuuta 2012

Tokoilupulinaa

Ollaan Indyn kanssa päästy pitkästä aikaa treeneihin useammin :) Viime tiistaina otettiin ihan perus seuraamista käännöksillä ja jäävillä. Indyä pitää hetsata tällä hetkellä melkoisesti, olen jotenkin onnistunut madalluttamaan sen vietikkyyttä. Ja olen itse liian hidas palkkauksien kanssa ja palkkaan liian pitkän pätkän, enkä jatka työskentelyä tarpeeksi nopeasti.. Kamalasti itse tekee väärin :P

Seuraamisessa Indyllä on yleisesti ihan ok paikka, vasemmalle käännökset on meidän vahvinta osaa, oikealle käännöksissä usein hajoaa käsiin ja täyskäännös on työn alla. BH-kokeen "jäävät" on ihan helppo nakki ja ALO:n jääviä aletaan treenaamaan sitten BH-kokeen jälkeen.

Otettiin pitkästä aikaa ruutua Indyn kanssa, ainoastaan lähetyksiä. Ruutu oli selvästi jossain mustin perukoilla, koska sinne meneminen ei ollut mikään ongelma :)

Sunnuntaina käytiin taas treeneissä, jossa päätettiin, että tästä lähin tulen kentälle aina kuin kokeeseen. Nostatan koiran kentän ulkopuolella ja otan koiran heti hallintaan kentän laidalla ja teen kokeen omaisen aloituksen seurauttaen kentälle ja ottaen pienen pätkän seuraamista. Se meni ihan ok, Indy vaan ei ollut niin vietissä kuin olisin toivonut. Tämä siis vaatii minulta parempaa valmistautumista.

Tänään mennään taas tottistelemaan ja kahtelemaan, jospa ohjaaja osaisi taas käyttäytyä.. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti