sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Oma pieni tokomestarini*sydän*

Niin siinä sitten kävi, mentiin, nähtiin ja voitettiin :) Vappuna käytiin Hyvinkäällä hakemassa viimeinen ALO1, samalla läsähti TK1 ja potku persiille AVOon. Tuomarina meillä toimi Hannele Pörsti ja pisteitä hän meille jakoi 185p, jolla irtosi myös luokkavoitto ja hieno ruusuke sekä pokaali. Itse toivoin vappukokeessa parempaa virettä, mutta silti tehtiin paras tulos tähän mennessä. Hienosti urpo kuitenkin toimi, nyt mun vaan pitää opetella oikea ja aina samanlainen rutiini kisoja varten. On vaan välillä hankalaa, kun treeneissä otan koiran autosta ja tekeminen tapahtuu heti. Kisoissa on kuitenkin pakko mennä edes hetkeksi odottelemaan kehän laidalle ja vähän viritellä koiraa, välillä toimii ja välillä ei. Vappuna ei toiminut, vaan virittelystä huolimatta paimen sanoi "piip piip viuvou". Kun taas edellisessä kokeessa viuvouta ei kuulunut juur ollenkaan.


Video, jos joku haluaa katsoa.

Treenailtu ollaan melko paljon siihen nähden, että hihnan toisen pään pitäisi keskittyä tuleviin pääsykokeisiin.. Ollaan korjailtu kapulaan iskemistä ja kauniisti kapulan pitämistä. Molemmat alkaa olemaan aika kivalla mallilla. Nyt voin täysillä keskittyä ylempien luokkien liikkeiden treenaamiseen, kun on ALO poissa alta for good!

Päästään myös aloittamaan haku taas kesällä, koitan pitää tavoitteena, että päästäisiin kisaamaan kesällä 2014. Ensin pitäisi vaan rakentaa hauin ilmaisu loppuun ja muutenkin saada paljon lisää treeniä. Ja tietty tottis, eihän me olla koskaan otettu hyppynoutoa tai A-estettä. Eli treenaamista riittää kyllä niin paljon, kun jaksaa reenata.

Eilen käytiin lenkkeilemässä pidempi lenkki tutussa metsässä ja käytiin Roki-staffikin hakemassa Indyn leikkikaveriksi. Lenkki sujui muuten kuin normaalisti, mutta aivan loppu lenkistä Roki äkkäsi kyyn! Onneksi ei nappassut, oli melkosen lähellä. Ensimmäinen kerta kahteen vuoteen, kun noissa metsissä kohtasin kyyn. Toivottavasti oli myös viimeinen..

1 kommentti: