tiistai 10. joulukuuta 2013

10. joulukuuta

Joulu se tekee tuloaan. En ole mikään yli-innokas jouluihminen, mutta tänä vuonna sormeni on syyhynyt jo marraskuusta lähtien. Haluaisin laittaa kodin joulukuntoon, mutta en raaski ostaa mitään joulujuttuja. Haluan olla varma, että "juttu" miellyttää minua vielä monta vuotta. En ole moneen jouluun edes ollut joulumielellä, vaan joulu on ollut pakko pullaa. Mikähän nyt muhun on mennyt?

Kävimme syömässä Kotossa, josta saimme lähtiessämme nämä ihanat origamitontut!
 Indy on ollut kasvattajan luona kohta melkein kaksi viikkoa, mutta vierailulla on ollut Milu-russeli ja Roki-staffi, joten ihan koiratta ei olla vietetty tätä kahta viikkoa. Pulla tietysti hallitsee täällä sillä aikaa, kun Indy on vierailulla Kuopiossa. On todella outoa tulla kotiin, kun kukaan ei olekaan vastassa. Ainoastaan makuuhuoneesta kuuluu tuttu naukuminen. Sormeni syyhyävät myös treeneihin, kävin sunnuntaina treeneissä ilman koiraa. Onneksi Indyn pitäisi tulla kotio loppuviikosta, en malta odottaa. Elämä ilman koiraa on vaan outoa.

Tuikkupurkin "tuunasin" jouluiseksi :)
 Koulua meillä on enää viikko ja sitten alkaa LOMA! Ihanaa! Tentit on ohi ja nyt aloittelemme uutta kurssia ja perjantaina on luvassa vierailu Saaren klinikalle. Saaren klinikka on osa helsingin yliopiston opetustiloja, siellä käymme opettelemassa tuotantoeläimiä.


Joululomalla tulee varmasti tehtyä töitä, jos niitä vain on. Olen ollut vähän myöhässä(en ole muistanut miten meidän intranettiä käytetään) ja luultavasti parhaat vuorot on jo mennyt joululta.. :( Toivottavasti kesätyö liikenisi, olen hakenut oman alan töitä, joten nyt tyypit peukut pystyyn.

Vanhempieni ennakkoperintö, ihanin tuikkukynttelikkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti