keskiviikko 27. marraskuuta 2013

You must rise after the fall.

Solun aineenvaihdunnan tentti on nyt takana. Pidetään peukkuja, että menee läpi! Odotin paljon vaikeampaa koetta, joten on aika luottavainen fiilis läpipääsystä. Nyt alkaa kuitenkin uusi urakka, sillä neurobiologian tentti häämöttää jo ensi viikon torstaina. Onneksi se on syyskauden viimeinen tentti.


Huomenna on tiedossa töitä eläinlääkäripäivillä. Eläinlääkäripäivät on jokavuotinen kolmipäiväinen tapahtuma, jonka järjestää Eläinlääkäriliitto. Päivillä on paljon erilaista ohjelmaa, luentoja ja perinteisesti yrityksiä esittelemässä itseään messujen tapaan. Eilen olimme jo ykkösten kanssa tekemässä osallistujille lahjakasseja, mutta huomenna ollaan ihan töissä töissä. Voin paljastaa, että pääsin yhdelle eläinlääkäriasemalle työhaastatteluun kesätyö paikasta. Voitte vaan kuvitella miten innoissani olen!!

Indy aloitti juoksut maanantaina. Vähän yllätti, koska olin laskenut juoksujen alkavaksi vasta tammikuussa. Indy astutetaan näistä juoksuista, joten hää lähtee rakkausreissulle Kuopioon lähiaikoina. Indy on ainakin vielä aika hyvin kuuloilla, vaikka ulkona ei muu hirveästi kiinnosta kuin hajut. Kuuntelee silti käskyjä, mikä on epätavallista. Yleensä Indy kadottaa korvansa juoksujen ajaksi.. :P

Takaisin tenttimateriaalin pariin, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti