tiistai 29. huhtikuuta 2014

Shedding makes me crazy

Indyllä on karvanlähtö, taitaa mammahormonien loppuminen näkyä nyt oikein urakalla. Varmaan koskaan ei oo koira kaljuuntunut näin pahasti.. Karvaa on kaikkialla, vaikka imuroisin monta kertaa päivässä äääää! Mä en kestä!


Tokoa ollaan treenailtu ahkerasti. Ohjatut treenit meillä on kaksi kertaa viikossa ja ollaan saatu ihan hyvää edistystä. Paikkamakuu ei ole enää ongelma, ollaan saatu vinkuminen ja turha levottomuus melko hyvin selätettyä. Pysty mennä piiloon jo kahdeksi minuutiksi ilman pelkoa karkailevasta koirasta(onhan Indy tasan kerran noussut piilossa ollessani.. :P)

Ilmoitin meidät kokeeseen, jotta päästään vihdoin korkkaamaan avoin luokka! Sunnuntaina treenit meni niin kivasti. Indyllä on alussa hieman ongelmia pysyä housuissaan ja neiti vuotaakin aika herkästi. Tällä kertaa kuitenkin tiheäpalkkainen alku nitisti kitinät todella nopeasti ja seuraaminen on pätevää! Koitan latailla videon tänne jossain vaiheessa. Tyyppi teki hyvällä ilmeellä, piti kauniisti paikan ja kontaktin *sydän*. Täyskäännökset on edelleen meidän ongelma, ne pitää ottaa syyniin. Myös peruuttamista ja sivuaskelia pitää ottaa enemmän, koska ne ovat vielä hankala osa-alue.

Kakeissa ollaan alettu jumppaamaan VOI-EVL -vaihtoja, jotka onnistuu nykyään suht ok, jos seison ihan kiinni Indyssä. Seiso-istu vaihto on ihan gaamaalaaaaa, siihen on onneksi auttanut peruuttelun kautta tehty istuminen ja käskynä toimiikin "bäkstu". Seuraavalle koiralle aion opettaa kaket niin, että etujalat pysyy paikoillaan.. Perus AVO-kakeissa meillä on ongelmana eka istumaannousu ja sitä ollaankin nyt hinkutettu, jotta ei menisi kokeessa turhia pisteitä.

Hakua ei olla päästy vielä ollenkaan treenaamaan, treeniporukkan menot ei ole sopinut yhteen ja meno tökkii nyt pahemman kerran.. :(

Pääsiäisenä oltiin mökillä
Pääsiäinen meni ihanassa säässä mökillä ja vappukin tekee jo tuloaan. Enää kolme viikkoa koulua ja sitten onkin tiedossa navettaharjoittelu ja siitä putkeen kesätöiden aloitus! Mihin tämä aika oikein katoaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti