maanantai 19. lokakuuta 2015

Hakumetsällä

Heips ja hyvää maanantaita!

Muilla luokkalaisillani on nyt syysloma, mutta minä ja meidän patologian ryhmä availlaan obduktioissa eläimiä urakalla tällä viikolla. :) Jännittävää, mutta tulee olemaan varmasti rankka viikko!

Eilen päästiin australialaisten kanssa hakumetsään! Indyn kanssa ollaan haettu ukkoja metsästä varmaan viime vuoden keväällä/kesällä viimeksi ja Rudi ei ole päässyt hommaa tekemään vielä ollenkaan. Päästiin uuteen porukkaan kokeilemaan ja olikin ratkiriemukasta.


Rudi pääsi ekana vaan ihmettelemään, meitä ennen alueella oli toinen porukka, niin säästyttiin tallaamiselta. Rudille otettiin ekana makkararinkiä, jonka jälkeen otettiin peräänlähtöjä kahdelle ukolle. Eka maalimies meni hiukan liian pitkälle ja piiloon, Rudi lähti tosi innoissaan perään, mutta ei osannut hakea niin syvälle kuin maalimies meni. Hetken ihmettelyn jälkeen Rudi kuitenkin saatiin maalimiehelle asti syömään herkkuja. Toinen maalimies meni paljon paremmin. Ensi kerralla otetaan 4 maalimiestä samaan tyyliin, mutta alkuun kaksi paljon lähempänä olevaa maalimiestä ja hiukan näkyviin. :)

Indylle otin 3 ukkoa metsään valmiina, yritin ottaa tuulilähtöä, mutta eipä eilen tuullut tippaakaan. Etukulmissa oli kaksi ekaa ukkoa ja ensimmäinen pisto oli kyllä kaikkea muuta kuin suora. Indy lähti ihan liikaa kaartamaan pituussuunnassa eikä uponnut syvyyttä. Eikä totellut luoksetulokäskyä. Tietysti neiti löysi ekan ukon, mutta aika haahuilun jälkeen. Pitää ohjata voimakkaammin lähtemään "takaisin päin" ja treenata suoria pistoja. Toka ukko löytyi hyvin ja kolmannella oli taas vähän haahuilua, mutta löytyi paremmin. Otettiin suorat palkat eikä ilmaisua ollenkaan.

Indy on tosin vähän puolikuntoinen, tyhmä minä otin sen eilen kuitenkin juoksemaan metsään. I ilmeisesti satutti itsensä lauantaina lenkillä, mutta alkoi lievästi könkkäämään illalla lenkin jälkeen. Pitää ottaa alkuviikko rauhallisesti, meinasin lähteä äsken pitkälle aamulenkille, mutta taidetaan treenailla tokoa varovasti, tehdä jotain helppoja juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti