keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Riitta Korrin koulutus

Riitta Korrin yksäri Annikan kanssa.

Annika aloitti hitin kanssa ruudulla. Muistiin: Kun koiralla selkeä idea targetin kanssa, pidä targettian n. 30% treeneistä. Sekoita paljon targettia, näyttöä ja ilman näyttöä. Erikseen läheltä paikan tarjoamista. Jos koira menee ruudussa ohi halutusta paikasta, palkkaa vastakkaiseen suuntaan. Jos jää eteen, palkkaa taakse. Jos jää sivuun, palkkaa vastakkaiselle sivulle. Näytöllä ja ilman näyttöä vahva palkkasana/naksu, kun oikeassa paikassa ja välitön palkka.

Rudi vinkui autossa. Riitta antoi vinkin heitellä lelua/leikkiä 2 lelun leikkiä ennen treeniä. SEURAAMINEN VIKANA, jotta isoimmat paukut muihin liikkeisiin! Muista palkkasana, ennen kun alat "liikkumaan" palkan suuntaan. Selkeyttä palkkaukseen.

Rudi vinkui ja piippasi, mutta siihen ei puututtu. Tehtiin paljon sääntötreeniä ja vinkuminen väheni treenin edetessä. Tarkoitus oli saada Rudi kuuntelemaan. Rudi maahan, nami eteen, ole hyvä ja sivu. Rudi maahan, nami eteen, sivu ja palkka kädestä ja sitten lupa syödä nami.

Sivulla oloon houkutus namilla ja käsiavulla, jos piippausta. Sivulla ollessa/seuratessa luopuminen lelusta/namista. Namista/lelusta heittäminen taakse, luopuminen. Rudin paikka ok, välillä hieman edistää.

Hitti ja Annika kaket: painonsiirtotreeniä takajaloille, luopumisen kautta. Rudilla korotettu takatassutargetti ja hitillä korotettu etujalkatargetti, jotta painonsiirron ymmärrys helpottuu.

Hitti ja Annika seuraaminen: peruutusharjoitus, jonka tarkoitus on saada Hitin paikkaa hieman taaksepäin. Palkkasana -> peruutuksen yhdistäminen seuraamiseen ennen palkkausta -> "ajatus taaksepäin".

Rudin ruutu: Lähtöpiippaukseen puuttuminen.
Nami eteen, vapautus namille, käsky ruutuun, palkkaus ruutuun.
Nami eteen, käsky ruutuun, palkkaus ruutuun.
Lelun heilutus vas kädessä, lähetys ruutuun, palkkaus.
Jos hönöilee, sosiaalinen palkka ruutuun ja uusi yritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti