maanantai 31. joulukuuta 2012

Hyvää uutta vuotta!

pöllähdysPulla otti rennosti vanhempieni luona joulun
Vuosi senkun lähenee loppuaan, joulu meni ohi sujahtamalla eikä sekään Indyn osalta ihan ongelmitta. Indy ei jostain syystä sulata setääni ollenkaan, joten se hankaloitti hieman aattoa, kun Indy olisi halunnut vahtia setääni koko ajan. Jouduttiin viemään Indy tasaisesti muualle asuntoon, koska tilanne oli koiralle todella stressaava. Muuten liikuimme melkoisesti ja umpihanki jummaa Indy tykkää harrastaa ihan itsekseen, ei sille tarvitse edes mitään heitellä, kun se hyppelehtii hangissa ihan itsekseen.. :) Sain mieheltäni lahjaksi järjestelmäkameran, jota yritän kovasti opetella käyttämään, joten tulevaisuudessa blogissa nähdään toivottavasti enemmän kuvia.. :)

 Vuoden viimeiset treenit treenattiin lauantaina Vision hallilla.

Eka treeni otettiin todella kokeenomaisesti aloittaittaen vapaana seuruulla, joka meni mielestäni kohtalaisen hyvin. Kontakti oli hyvää ja Indy piti paikan erittäin hyvin. M liikkuroi seuruun ja heti perään otettiin meidän "tehotreenattu" hyppy. Hyppy meni kohtalaisen hyvin, jäi kauemmaksi kuin ennen korjaustreenien aloittamisen jälkeen eikä käännähtänyt niin voimakkaasti oikealle puolelle hyppyä.

Kokeenomaisen hypyn jälkeen otettiin heti perään targetti avuksi ja nakitettiin kerran, vahvistin top-käskyn nopeutta käsimerkillä ja naksulla ja nopealla palkalla. Seuraava hyppy oli targetti ilman namia, joka meni hienosti ja kolmas sekä neljäs oli targetiton. Viides hyppy oli targetillinen namilla ja lopettiin siihen. Olisi pitänyt viedä koira jo autoon, mutta minä tolvana sille tein maahanmenoja ja seisomisia ja perusasentoja, niin että vire pääsi laskemaan.. Sitä lähti taas ahnehtimaan liikaa... Eikun koira autoon tauolle ja auttelemaan muita.

Toisella kertaa aloitin hiomalla seuruun kontaktia ensimmäisillä askelilla ja käännöksiä. Treenikaveri naksutteli meille ja saatiinkin hyvä vireistä seuraamista :) Otin myös muuten kokeen omaiset jäävät, kaveri vaan naksautti, kun Indy suoritti liikkeen hyvin, jolloin tiesin, että liikettä ei tarvitse ottaa suoraan uusiksi. Luoksetulo oli myös erittäin hyvä! Otettiin tästä suoraan yksi kokeenomainen hyppy, joka meni myös todella hyvin ja lopetettiin treeni siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti