keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Levottomat jalat


Meillä on nyt ollut hoitostaffi Roki viikon ja kaikki on mennyt ihan ok, yhdet tohvelit menetin toissapäivänä, staffi ilmeisesti lievensi eroahdistusta tai tylsistymistään. Who knows? Staffi a.ka Roki osaa olla kyllä yksi pain in the ass. Roki ääntelee paljon. Vinkuu, önisee, röhkii, kuorsaa, haukkuu.. Koko skaala on käytössä kummalliseen ulinaan asti. Viime kerralla, kun Roki oli meillä keväällä, tehtiin päätös, ettei se nuku makkarissa, jolloin saimme nukkua pari erittäin huonounista yötä, koska Roki ei kestä sitä, että se eristetään muusta porukasta. Pitkäjänteisyydellä kuitenkin saatiin koiravapaa makkari ja Rokikin nukkui rauhallisesti yönsä. Indy oli viime kerralla porukoillani, mutta nyt päästiin vähällä. Roki on ollut yöt ihan kitisemättä viime yötä lukuunottamatta, ehkä Indyllä on rauhoittava vaikutus?

Toukokuussa meno näytti tältä mökillä.
Erona kuitenkin viime tapaamiseen mökillä on, että Indy ja Roki ei leiki, ei sitten tippaakaan. Ulkona nuo touhuavat omiaan, syövät keppejä tai yrittävät varastaa toisiltaan kepin(Indy aina luovuttaa kepin Rokille.. Outoa, mutta se tekee sen aina muillekin koirille, jos ne murisemisesta huolimatta ottavat kepin suuhunsa). Sisällä Roki yrittää sitten vähän väliä härkkiä Indyä, Indy sille lähinnä murisee ja me sitten puututaan siihen, koska sisällä meidän mielestä ei tarvitse riehua yhtään sen enempiä. Eikä Indykään tunnu innostuvan pienen herhiläisen kiusaamisesta. Harmillista on, koska kesällä nuo olivat ylimmät ystävät ja nyt tuntuu, että Indyä ei voisi vähempää kiinnostaa kurja staffinretale.

Roki on muutenkin levoton otus, se ei osaa rauhoittua, jos on vähänkin äksöniä. Se saattaa olla täydessä unessa sohvalla, ja jos joku liikkuu, se singahtaa perään. Indy taas ottaa lungisti ja katsoo, mikä on meno ja sitten ehkä tekee asialle jotain, normaalisti. Nyt kun Roki singahtelee, niin singahtelee myös Indy, jotta Roki ei vaan saisi yhtään liikaa huomiota meiltä. Ah, voin sanoa. =)

Ja kai mä olen silti hullu sanoessani, et haluan silti kaksi tai kolme koiraa. En vaan halua 5-vuotiasta vamppistaffia, jolla on erittäin erittäin ärsyttäviä tapoja. piste.

Indyn treenaamiset on jäänyt tältä viikolta täysin, mutta huomenna asia korjataan FMBB Toko-joukkueen tokopäivillä Konalassa! =) Koko päivä tottista, josta puoli tunti on varattu vain meille ;) Minulla lukukiireet alkaa näkyä, kohta on taas täysi tohina päällä ja kirjasto on tuleva työpaikkani tammikuusta lähtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti