tiistai 12. maaliskuuta 2013

Treenilöisistä

Eilen jaksoin postata tuo kuvat, joten nyt itse asiaan. Ollaan käyty treenaamassa sunnuntaina ja eilen, molemmilla kerroilla hyvä meininki.

Sunnuntaina otin ALO-liikkeitä ensin. Pieni pelko kasvaa tohon liikkeestä seisomiseen, kun sunnuntaina ekalla yrittämällä meni maahan. Toisella ja kolmannella liike oli taas ihan heleppo. En mää ees muista mitä tehtiin, mulla oli paha olo. Ja koe olis sit jo viikon päästä.. o.o

Eilen sitten ihmeteltiin sitä vuotamisen määrää........ *pari kirosanaa*. Se on ihan normaalia, että Indy on innoissaan, kun otan sen autosta ja sillon saattaa tulla muutama piippiip. Mutta kun eilen se ei meinannut loppua ollenkaan?! Perusasentoa ja muutamaa askelta hinkattiin kentän viereisellä tiellä, koska päätin, että palkkaan ja pääsee kunnolla treenaamaan vasta, kun turpis menee tukkoon. No mehän sitten hinkattiin ja treenikaverikin ihmetteli, että mitä se noin kitisee. Indy oli ihan kierroksilla ja energiaa olisi riittänyt pienelle lammaslaumalle.

Päästiin kuitenkin kentälle asti ja otettiin alkuun vähän kopelointia. Toisella yrittämällä suostui vasta istumaan nätisti mun vieressä ja siitä jatkettiin heti seurailuun. Seuraaminen kentällä oli jo sitten hiljaisempaa. Pääsin ottamaan aika pitkääkin pätkää ja oli onnistumisia ja epäonnistumisia. Pääasiassa kuitenkin meni hyvin ja oli hjuva fiilis. Ei kun koira autoon hetkeksi huilimaan ja emäntä jäätyi pihalla ihan jääpuikoksi.

Toisella kerralla katottiin vähän kapula hommia. Pitoharjoituksia lissöö :) Toinen reeni oli lyhyt, koska mä olin  jo niin jäässä ettei tullu mittöön. Ja pakkasta oli vaan -10 astetta?! ihan outoa.

Tässä huono kuva porukoiden pienestä riiviöstä Joresta! Jore poika on jo 20 viikkoa, joten tuli astetta vanhempana :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti