sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Aika.

Mistähän saisi vuorokauteen lisää tunteja ja energiaa?


Australialainen on ollut nyt levossa. Torstaina käytiin hoidossa, Indy sai vähän laseria ja hierontaa. Lannerangan alueella kuumuutta ja selvästi tulee reaktio, toinen jumi löytyi rintarangasta. Viikon päivät ollaan vaan raviliikunnalla, treenaillaan helppoja tokojuttuja ja ensi torstaina uudelleen hoitoon. Ensi viikolla laajennetaan lisäravinteita taas nivelvalmisteisiin ja kokeillaan ruusunmarjaa ystäväni ehdotuksesta. Tällä hetkellä Indy syö säännöllisesti kalaöljyä ja kuureittain valkosipulia, biotiinia, b- ja c-vitamiinia.

Olen alkanut opettamaan pää maassa makaamista Indylle ja ollaan jo hyvällä mallilla. Olen tehnyt jo noin minuutin mittaisia sarjoja, palkka tulee 1-7 sekunnin välein. Sarja tosin hieman venyy, koska Indy ei välittömästi palkan saatuaan laske päätä takaisin maahan vaan vähän ihmettelee. Tarkoitus on kuitenkin, että paikkamakuun asento on tästä lähin pää maassa. Itse paikkamakuun ottoihin tulee siis taukoa ja kisaaminen taas venyy. Olen myös aloittanut tunnarin opettamisen, joka on lähtenyt myös mallikkaasti käyntiin! Ehkä painan kisahaaveet unholaan ja treenaillaan nyt varmuutta asioihin ja katsotaan kisaamista sitten paremmalla ajalla.

Olen ihan hirmu kateellinen myös sisustusihmisille tällä hetkellä. Tykkäisin hirveästi sisustella myös kotona, mutta a. en osaa b. en löydä aikaa/rahaa sellaiseen. Ehkä mä joku päivä ryhdistäydyn näissä sisustusasioissa, mutta nyt jätettäköön asia sen osaaville.. :)

Koulussa sen kun tahti kiihtyy. Pää ei meinaa kyllä pysyä mukana ja tästä syystä aikaa ei tunnu riittävän mihinkään. Oikein harmittaa, että Galenos jäi pois pääsykoemateriaalina, siitä olisi ollut apua näihin kahteen tällä hetkellä pyörivään kurssiin. Kiva opetella näitä asioita ihan nollista, kun Galenos olisi antanut edes jonkinlaisen pohjan neurobiologiaan ja solun aineenvaihduntaan. Olenkin päättänyt, etten osallistu nyt mihinkään viikolla oleviin opiskelijabileisiin, vaan keskityn täysin kouluun ja koiraan. Kutosten poispotkijaisjuhlat, A-tarjous, on tosin poikkeus, koska ykköset nämä bileet järjestää parin viikon päästä. Silloin joutuu valvoskelemaan luvattoman pitkään. Tosin sinnekin menen autolla, mutta seuraava päivänä olisi luento jo kasilta.. Not fun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti