tiistai 7. syyskuuta 2010

Hiiden Haukkujen pentutoko

Eilen käyntiin sitten HH:n pentutokossa. Oon mä ilkee mamma, kun raahaan Indyä joka maailman kursseilla ja kahdessa tokossakin. Itseäni vaan kiinnosti nähdä, miten erilaisia treeniryhmät ovat. Ja olihan L-UKKin tokossa ja HH:n tokossa iso ero. Pentuja oli paikalla _paljon_, 4 ohjaajaa ja jokaisella ohjattavana 6 koirakkoa. Omassa ryhmässäni oli Irlanninterrieri, sakemanni, walesinspringerspanieli, sheltti ja espanjanvesikoira(?). En oikein tiedä, haluaisinko melkein jatkaa tokoa mielummin tuolla, sain siellä hieman enemmän irti, vaikka teimmekin helpompia asioita, kuin sunnuntaina.

Aloitettiin treenit leikillä, ohjaaja halusi nähdä kuinka leikimme koiran kanssa. Sehän sujui ilman ongelmia. Keskittyminen meinasin kuitenkin odotellessa Indyltä hävitä kokonaan, kun ympärillä oli niin paljon hälinää ja ääniä.. Se salittakoon.. :P

Katsekontaktiharjoitus
Teimme helppoa katsekontakti harjoitusta; koira eteen istumaan ja namit käsiin ja kädet sivuille. Tein Indyn kanssa sitä hetken, mutta pyysin Indyn sivulle ja teimme katsekontaktia sivulta.

Luoksetulo
Kentällä oli todella paljon häiriötä, koska populaa oli paljon. Teimme luoksetuloharjoituksen koirat liinassa ja meiltä Indyn kanssa se sujui hyvin, eikä ollut pelkoakaan, että Indy olisi lähtenyt haahuilemaan. Iloisesti juoksi mamman kanssa leikkimään pallolla! :) JEE :)

Perusasento
Kuten jo sunnuntain treeneistä totesin, Indyn perusasento oli hieman vino ja jo yhden päivän treenien jälkeen se oppi suoremmaksi! VIKSU PENTU :=) seuraavaksi hiottiin, kohtaa ja tässä sain HH:n ohjaajalta tosi hyvin vinkkejä ja selkeämmän kuvan, missä Indyn todellakin pitäisi olla, jotta perusasento olisi täydellinen.

Siinä ne meidän treenit jo hujahtivatkin. Nyt lenkille :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti