keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulujuttusia



Indy toivottaa kaikille hyvää joulua!

Meillä on ollut vaihtelevaa, Indyn jalka on edelleen täysin kuntoutusvaiheella ja uusien fyssarien myötä otettiin takapakkia liikunnan lisäämisen kanssa. Vielä ei saada aloittaa vapaana liikkumista :( Toinen fyssareista haluaisi nähdä Indyn liikkuvan kuukauden ontumatta. Kävimme Annan vastaanotolla viime viikolla ja hän sanoi Indyn ontuvan 2/5 askeleesta. Vain vähän, mutta kuitenkin hän näki sen. Itse en pysty samalla lailla havaitsemaan Apinan ontumista.. Samalla Indy hierottiin ja käytiin ihmettelemässä vesiterapia-allas! Se olikin jännittävä kokemus, onneksi Indy suhtautuu suurimmaksi osin kaikkeen uuteen melko varauksettomasta, making my life easier ;)

Meillä on hieman treenaaminen jäänyt mun omien duunien takia, mutta ollaan treenailtu pk-tottista tässä nyt viime aikoina Kirsin ohjaamana. Pakko kyllä sanoa, että vietillä pelaaminen on hauskaa! Uhosin aikaisemmin, että nyt palkkaan vain lelulla, mutta otan tämän takaisin, vaikeita asioita aion silti palkata namilla, muuten mennään ihan penkin alle.. :P

Pakko alkaa treenaamaan seuraamisen katsekontaktia paremmaksi, Indyllä on täydellinen katsekontakti oikealla.. Seuraava prokkis tiedossa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti