maanantai 19. marraskuuta 2012

Today was a wonderful day!

Välillä pitää ottaa rennosti Indyn mielestä :)

Hyvät treenit, parempi mieli! Epäröin tänään treeneihin lähtö, koska Iippi oli jotenkin vähän flegu päivällä, mutta lähdettiin kuitenkin. Olin itse päivällä lukemassa taas pääsykokeisiin, joten tarvitsin vähän muuta mietittävää. Treenit jäi taas vähän miettimättä, mutta sain hyvän suunnitelman rakennettua päähän ajellessani Nummelaan.

Otin Indyn autosta ja naksuttelin heti kontaktista ja kentällä vaadin perusasentoja ja muutaman askeleen seuraamisia ja käännöksiä paikaltaan. Käännökset olisi saannut olla skarpimpia, mutta mun pitäisi itse muistaa ne rauhallisemmin ja antaa koiralle aikaa. Aikani naksuteltuani tein tyhmästi ja otin pidemmän seuruun, joka meni ihan plörinäksi, Indyä kiinnosti vieressä leikkivä koirakko liikaa. Otin sitten helpomman seuraamisen, ihan muutamia askelia ja pääsin palkkaamaan leikillä =)

Hyppy: Otin tämän myös ekalla, ekalla hyppäsi hyvin, mutta targetilta käännyttyään seisomisessa hiipi, joten jouduin aloittamaan alusta. Seuraavalla yrittämällä ei sitten meinannut hypätä........! Otin takaisin perusasentoon ja jämäkästi käskin hyppäämään ja targetti oli namiton, ja saatiin myös hyvä seisominen! Otin vielä yhden hypyn, jolla Indy hyppäsi ekalla käskyllä ja namit targetilta popsittuaan seisominenkin oli hyvä.

Seuraaminen: Hypyn jälkeen Indy oli hyvässä vietissä, joten otin muutaman pienen seuraamisen ja ne oli tosi tosi hyviä!! Lopetettiin siihen ja hilpaistiin autolle.

Pidin pienen tauon ja toisella kerralla päätin ottaa vähän kokeenomaisempaa seuruuta ja jäävät, sekä luoksetulon läpijuoksuna. Autolla taas naksuttelin, mutta naksu meni taskuun kentälle mentäessä.

Seuraaminen oli toisella kerralla mielestäni hyvää, vietikästä ja kontakti oli hyvää. Otin lyhyitä ja yhden pidemmän pätkän, lähinnä suoraa ja oikealle käännöksiä. Tästä siirryttiin liikkeestä maahanmenoon, joista molemmat toistot oli mielestäni hyviä :) Nopeampi koira saisi olla maahanmenoissa, mutta selän takia en nyt sitä vaadi. Liikkeestä seisomiset taas meni vähän plah, yritin tehdä ne eleettömästi, mutta hipsi ekalla kerralla, joten toisella yrittämällä palkkasin heti käskyn jälkeen. Kolmas toisto meni putkeen, joten jätettiin seisominen siihen ja otettiin hauska läpijuoksu-luoksetulo =) Siihen olikin hyvä lopettaa hyvillä mielin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti