torstai 8. marraskuuta 2012

Jos sinne pieneen pääkoppaan kattelis!

Me aloitettiin perjantaiaamuna matka kohti Tahkoa Nummelan kautta vieden herra Pulla porukoilleni hoitoon. Tahkoreissun tarkoitus oli sitten lauantainen luonnetesti Maaningalla, johon osallistui suurin osa Indyn pentueesta, tosin pojjat oli sunnuntaina pisteidenjako vuorossa :)

Valitettavasti kuvia tai videota ei ole, mutta Indylle siunautuneet pisteet näyttäisi tältä:
Toimintakyky -1 pieni.
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua.

Puolustushalu +3 Kohtuullisen hillitty.
Taisteluhalu +2 Kohtuullinen.
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton.
Temperamentti +3 Vilkas.
Kovuus +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin.
Pisteet +142p ja laukausvarma

Pisteitä Indyllä laski pimeä huone, jossa toimintakyky ei ollutkaan ihan oletettua, tästä kommentoi jopa tuomarit, että se yllätti. Ja yllätti minutkin, neiti ei meinannut tulla etsimään mua millään. Muut osa-alueet olikin sitten hyvät. Puolustushalu oli ihan mahti, ei tarvii pelätä pahoja setiä lenkillä 8) Kävin sunnuntaina katsomassa myös Indyn veljien Nikin, Nukan, Bonon ja Nokson testit, hienoja poikia nekin! Bono myös valioitui luonnetestin(+205p ja laukausvarma ;) ) jälkeen, onnea!! :)

Vietettiin Tahkolla aikaa keskiviikkoon asti ja käytiin Henan ja Indyn kanssa kapuamassa Tahkovuorellekin, oli ihan älyttömän hienot maisemat !! :)

Nyt taas keskitytään treenailemaan tottista, löysin yhden möllitokon ja katsotaan, olisiko Hämeenlinnan kokeessa tilaa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti