sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Toisinaan planeetat osuu kohdalleen

Käytiin tänään pyörähtämässä Siuntion Koirakerhon järjestämässä möllitokossa ja tietty alokasluokassa. Pisterivi näytti tänään tältä:

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 7
Seuraaminen taluttimetta 10
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5
Luoksetulo 10+
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7
Estehyppy 9,5
Kokonaisvaikutus 10
Yht. 186+p. 1.tulos ja 3./15. ! :)))))))))))))))

Tänään meni ihan superhyvin, paikkamakuuryhmässä lähti kolme koiraa hilpsimään ja yksi aussie jopa hillui aikalailla. Paikkamakuun jälkeen jokainen koirakko teki seuraamiset, jonka jälkeen loput liikkeet suoritettiin toisella puolella hallia. Ei olla tehty seuraamista taluttimessa varmaan BH-kokeen jälkeen? Siinä itse tein tyhmiä vartaloapuja, kontakti oli surkea ja pari hajua otti hallin matosta. Sain kuitenkin jollain ihme keinolla hihkuttua Indyyn vähän lisää virettä ennen taluttimetta seuraamista ja siinähän nalli napsahti! :)

Seuraavassa erässä sitten liikkeet alkoi maahanmenosta, joka meni mun mielestä vähän huonosti ja hitaasti, mutta tuomari rokotti sivulle-käskyssä antamastani vartaloavusta(vitsiiii, lisää lahnaharjoitteita ohjaajalle). Luoksetulo meni ihan nappiin, ripeä vauhti ja luotisuora perusasento! Ja just kun pääsin manaamaan, et pitäisi tehdä läpijuoksuja, koska luoksetulo on ollut vähän hidas. Pyh ;) Seisomisessa mulle tuli joku aivokatkos ja kun lähdettiin liikkeelle, niin mulla meni pasmat ihan sekaisin enkä ollut ihan varma mitä olin tekemässä, joten annoin tosi ison stop merkin kädellä ja samalla annoin käskyn, siksi pisteet tippu niin pahasti :D

Estehypyssä olis pitänyt pyytää vähän matalempi hyppy ja Indy kolautti hypätessään estettä, siitä puolikkaan menetys. Tuomari antoi tosi paljon hyvää palautetta ja kehui, että meidän yhteistyö näytti hyvältä ja paketti pysyi kasassa koko kokeen :) Tästä on hyvä jatkaa:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti