tiistai 27. marraskuuta 2012

Today we saw the light!

Ihanaa, me saatiin meidän treenikentälle sähköt!!! Ja valot!!! Tai olihan meillä valot, mutta niitä saatteli agrikaattorin hörinä. :D

Tässä ehkä viikon oivallus; satunnaisen palkkauksen voima! Mieti mielessäsi pöydästä kerjäävää koiraa. Et ole itse koskaan antanut koiralle pöydästä mitään. Eräs ystäväsi antaa koirallesi pöydästä herkun ja siitä lähtien koirasi tuhisee pöydän ympärillä ruoka-aikoina. Tässä on ehkä paras esimerkki kuinka satunnaispalkkauksessa piilee se juju, jolla koira pitäisi saada tekemään. Tätä kun oppisi soveltamaan harrastuspuolelle, niin hienoa!

Tokopuolelle kuuluu hyvää, tänään menin treeneihin, vaikka olisi ollut ehkä parempi oman väsymyksen takia jättää välistä. No mentiin kuitenkin, muutos koirassa on olennainen, koira tulee todella todella innoissaan kentälle, tänään meni tosin vähän töhöilyksi. Pyysin treenikaveria katsomaan kuitenkin meidän jäävät, että miltä ne sen silmään näyttää. Hänen mielestään ne on ihan hyvät, maahanmenossa reagoi heti käskyyn, mutta alasmeno on hidas. Seisomisessa pysähtyi muuten ok, mutta takajalalla otti askeleen. Eli lissee pysähtymistreenejä molemmista :)

Kotona/itsenäisesti ollaan kanssa tottisteltu, lähinnä otettu ihan pientä seuruuta, perusasentoja ja yksittäisiä liikkeitä. Vähän ollaan harjoiteltu kaukkareita namilla, kerran yritin ottaa vain ylhäällä seisten ja voi herttileeri sitä pyörimistä.. :D palaamme siis kyykkyyn ja hissiliikkeen harjoitteluun ;P

Otin pari hyppyä myös, targetti hypyn takana, jossa ei ollut tällä kertaa ollenkaan nameja. Kokeilin tällä kertaa pallopalkkaa, eli käskyn jälkeen vapautin ja heitin pallon Indyn taakse. Jos sillä saisi vähän särmää hyppyyn ;)

Huomenna tuleekin sitten Herra Rokkonen the staffi hoitoon pariksi viikoksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti