tiistai 15. tammikuuta 2013

Nothing special.

Tänään käytiin pitkästä aikaa Indyn kanssa Annan hoidossa All Fur Dogzilla, Anna hoitaa manuaaliterapialla koiria ja kyllä hän on taitava :) Indy oli taas melkoisen jumissa, rangassa ei ollut juur liikettä. Jumit kuitenkin aukesi hyvin ja mennään uuelleen n. 3 viikon päästä.

Eilen oltiin reenailemassa taas, kentällä tällä kertaa. Auttelin aluksi treenikaveria pk-hypyn kanssa, jonka jälkeen otettin Induliinun kanssa pätkiä seuraamista. Eilen en tainnut naksutella kertaakaan Indylle, se oli heti niin innoissaan ja teki nätisti, etten nähnyt tarpeelliseksi. Pitää kuitenkin ensi kerralla taas naksutella, huomasin heti eron. Naksuttelulla alussa saadaan aikaiseksi parempi kontakti, ei tule niin paljon katkoja ja pysyy koira skarpimpana. Palkkasin myös epäsäännöllisemmin ja vähemmän ja eilen lähinnä lelupalkkaa. Otin paljon käännöksiä ja yritin saada oikealle käännöksiä tiiviimmiksi. Pohja kentällä kuitenkin on aika mylpyräinen, niin tuntui, että koko ajan vaan kompasteltiin, jos ei kävelty suoraan :P Otetaan tätä uusiksi sunnuntaina..

Kävin eilen shoppaamassa punaiset ruutunauhat ja vaikka ollaan muutamia kertoja ruutua jo otettu syksyllä, aloitettiin nyt alusta ruudun opettelu pelkällä lelupalkalla. Otettiin siitä muutamia toistoja ja taisi se koira jotain siitä tajuta, ehkä? ;)

Ruudun jälkeen neiti sai vähän rällätellä ja toimittiin myös ärsykekoirana räyhäsakulle, jonka räyhäämistä koitetaan saada loppumaan. Indy sai paljon lihapullaa ja eipä juuri välittänyt räyhääjästä ensimmäisen ohituksen jälkeen.

Ilmosin meidät 26.1. Porvooseen tokokokeeseen, sitä sit voi alkaa jo kohta jännittelemään;) tiedossa myös helmikuun alussa Tahkolle meno ja 3.2. Tokopäivä Kuopiossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti