maanantai 7. tammikuuta 2013

Voittajafiilis!

Niin se vaan on, että elämä välillä yllättää. HiHan tokokokeessa oltiin eilen, tuomarina Harri Laisi, tuloksena ALO1 183,5p ja sijoituttiin 2. yhdeksästä koirakosta! Pakko olla ylpeä sekä itsestä että koirasta. Hieman harmittaa, kun meillä meni luoksepäästävyys ja paikkamakuu 8, mölleissä nämä liikkeet on ollut 10 arvoisia(ja tiedän koiran pystyvän näihin 10 arvoisesti). Olihan sitten pakko laskeskella, että oltais saatu noilla kympeillä 191,5p.. pirskatti!! :D Ens kokeessa sitten ;)

Pisteet jakautuivat eilen näin:
Luoksepäästävyys 8
Paikkamakuu: 8
Seuraaminen taluttimella: 9
Seuraaminen ilman: 9
Maahanmeno: 10
Luoksetulo: 10
Seisominen: 10
Este: 9
Kokonaisvaikutus: 9,5


Keksin hengittää ja hymyillä viimein..
Kamalinta koko päivässä oli oma jännitys, joka ei vaan meinannut millään antaa periksi. Olin kuitenkin paljon rauhallisempi kuin ennen syksyistä BH-koetta, jossa Indy peilasi tunnetilaani menevällä aivan passiiviseksi. Tänään koira oli kuitenkin oma itsensä, toisaalta peilasi mun jännitystä tällä kertaa riekkumalla ja kitisemällä hieman liikaakin.
Indyn perusfiilis: "HALUUN MOIKKAA NÄIT KAIKKIIIII!! <3 br="br">
Videollekin sain kokeen, ja olisin toivonut saaneeni Indyn enemmän vireeseen. Mielestäni kuitenkin Indy kesti palkkaamattomuuden hyvin ja jopa palkkautui mun kehuista ja hihkuista, tämä on hienoa!Tuomari kommentoi pitäneensä meidän tekemisestä, hieman kommentoi seuraamisissa tapahtuneeseen pieneen ajoittaiseen irtoamiseen paikasta ja muutamiin löysiin käännöksiin. Muuten ei juur tullut kommenttia. Tuomarihan Indyä alkoi jännittämään ennen luoksepäästävyyttä ja haukkuikin aikalailla, sain onneksi jossain vaiheessa sen hiljaiseksi. Tuomari kun tuli sitten tekemään luoksepäästävyyden, päätti indy riehakkaasti pomppien ottaa epäilyttäneen tuomarin vastaan. Hyvä ettei pusuja saanut..
Paikkamakuussa Indy oli kans ihan ulapalla ja tarvitsi kaksi maahan käskyä, ennen kun neiti suostui tippumaan alas..

Kolmen kärki ALO!
 Ennen koetta mulle iski päänsärky, joka jatkui iltaan asti saaden kaverikseen kuumeisen ja pahan olon.. Olin muutenkin aivan hajalla, Indykin näytti melkoisen väsyneeltä. Nyt taas tietää mitä treenata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti