maanantai 28. tammikuuta 2013

Ei mennyt niin kuin Strömsössä.

Lauantain kokeessa ei mennyt ihan putkeen ja meillä jäi 0,5p 1-tuloksesta. No mutta uutta koetta putkeen! ;) Harmittavan vähän on helmikuussa kokeita, ainakin täällä lähellä..

mutta pointsit meni näin tällä kertaa, tuomarina Pernilla Tallberg
Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 8,5
Seuraaminen taluttimessa 9
Seuraaminen taluttimetta 8
Maahanmeno 8,5
Luoksetulo 10
Seisominen 0
Hyppy 9
Kokonaisvaikutelma 9

Pisteet 159,5 ja ALO2



Näin meni tällä kertaa, aluksi harmitti vietävästi, mutta onneksi se on jo laantunut näin maanantaihin mennessä. 
Luoksepäästävyydestä olen niin ylpeä, pysyi perusasennossa nätisti, vain vähän haistellen tuomaria. Paikkamakuun mogasin itse, en varmistanut, että oliko Indy suorassa perusasennossa, joten meni ihan vinoon makaamaan. Tästä -0,5p. Neiti makasi kuitenkin todella nätisti, ei yhtään haistellut mattoa! Takaisin palatessa pomppasi perusasentoon liikkurin huutaessa "käsky".. tästä sitten se -1p.. Pirskatti! :D Hyvin on ehdollistunut koira.. Mun ei tarvii ollenskaan käskeä enää.

Eilen katsottiin video treenikavereiden kanssa ja ihmeteltiin tota nollaamista ja miun koutsi totesi, että Indy selkeesti hämmenty seisomisessa, koska aluksi pysähtyi, mutta valui siitä maahan. Epäilyksenä kaukokäskyjen opettelun aloitus. Taluttimetta seuraamisessa myös oli huono vire, kun en siinä osannut sitä tarpeeksi viritellä. Menin ihan sekaisin, kun tämän kertainen tuomari kommentoi aina liikkeen jälkeen ja noh.. pakka hajosi.

Eilen otin ihan pikkupätkää seuraamista, nyt oli kuitenkin vähän ongelmana, että indy alkoi vuotamaan?! eähä.. Pitääpi siis olla treeneissä vähän vähemmän nostattamatta koiraa. Treenattiin myös tätä meidän ennakointiongelmaa, koutsi huuteli käskyä ja Indy pomppi tasasesti ylös perusasentoon makaamasta. No ei kun sitä sitten korjaamaan. Onneksi ei vaatinut kuin ihan muutaman toiston ja neiti lopulta kuunteli vain minua. Tämä onkin asia mitä pitää muistaa treenata säännöllisesti.
Toinen ongelma, mistä sain huomautusta oli, että paineistan koiran makaamaan vinoon kropallani todella herkästi, kun käsken sen maahan perusasennosta.

Kaukokäskyjä treenattiin muutamien toistojen verran ja niissä pitää muistaa ottaa hiiitaaastii ja raaauhaalliiseeestiii.. Muuten paimentimen pylly pyörii.

Tiedossa on myös melko kiireinen maaliskuu, joka viikonlopulle on menoa. Ilmoittauduin koulutusohjaaja 1 ja koetoimitsija 1, joten kaikkea mielenkiintoista juttua riittää. Mieheni tosin noottasi jo, että millos ajattelin lukea pääsykokeisiin. Eiköhän tämä ole ihan hyvä vastapaino lukemiselle, vähän pääsen muutakin ajattelemaan kuin mitä toiminnallisia proteiineja solukalvolla on tai mikä katodireaktio elektrolyysissä tapahtuu..

Indy aloitti myös nyt sitten karvanlähdön, "ihanaa". Karvatuppoja tippuu ja karvaa on joka paikassa.. Välillä toivon, että olisin hommannut sen villakoiran!

4 kommenttia:

  1. Onnea tuloksesta! :) Mitä sä haet opiskelemaan? Opiskelen itse bilsaa niin pisti silmään nuo tutut jutut :D Reakin tiputtaa jo toista viikkoa karvojaan, sitä lähtee ihan älyttömiä määriä ja tuppotolkulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikka tulos ei ollut ihan sitä mitä lähdettiin hakemaan :D FB:hen aamusta laitoin statuspäivityksen, et tavoite yli 190p ja KP x)

      Haen toista kertaa eläinlääketieteelliseen opiskelemaan, jos musta vaikka joku päivä tulis eläinlääkäri! Tää karvanlähtö on ihan kamalaa.. mä en keestäää!!

      Poista
    2. Onnea eläinlääkiksen kanssa, itse hain sinne myös kahdesti, ennen kuin luovutin ja päätin opiskella insinööriksi :) Mutta toivon mukaan sulla käy parempi tuuri/olet mua fiksumpi ja ahkerampi lukija.

      Poista
    3. Ei kai tämä ole juur ku tuurista ja perselihaksista kiinni. nim. tosi kivaa lukea tätä sähköfyssaa just nyt!

      Poista