tiistai 12. helmikuuta 2013

Onnea The Hoosiers!!

Niin ne vuodet vaan vierii ja eilen täytti tämä kööri 3 vuotta!!


Äsken käytiin lenkillä ja samalla tottisteltiin hiukkasen. En ole jaksanut treenata varmaan sitten bywater tokopäivien, mutta tauko tehnyt näköjään hyvää!!

Otin ihan perushommia urheilukentän parkkiksella. Seuraaminen oli kivan vietikästä, kontakti pysyi hyvin(vau!!), mutta perusasento tuntuu olevan jotenkin hönö =/ pitää sitä nakilla korjailla, miten se nyt on mennytkään tommoiseksi huonoksi. Indy istuu takapuoli mun vasemman jalan taakse, tai sitten se persus jää liian oikealle. Joka tapauksessa jää vinoon nyt tosi herkästi. Käännöksetkin oli ok, kun muistin rytmittää oman kävelytahdin.

Vahvistin seisomista muutamin toiston ja otin heti perään jäävänä seuraamisesta seisomisen. Se meni ihan nappiin! En ottanut sitä enempää, joten ajattelin kokeilla seuraamisesta maahanmenoa, johon tuntui pinttyneen ennakoiminen. Pyh pah, mitään ongelmaa ei ollut edes seuraamisosiossa ja maahan meni hyvin, hitaanpuoleisesti, mutta tarpeeksi hyvä.

Luoksetulon stoppia otin sitten lenkkipolulla, jossa oli puita kierrätettävänä. En oikein tiedä, miten mun pitäisi tästä lähteä jatkamaan tätä, odottelen, että saan kokeneemmilta neuvoja.

Kaukot on nyt mitä on, menee ihan ok, jos palkkaan namilla. Lenkillä koitin ottaa, lelu takapalkkana, mutta ilmeisesti oli niin kierroksilla, että alkoi mennä paikoillaan maatessa kieroon eikä millään osannutkaan nousta ylös.. :P Jatkamme tässä sitten namipalkkaa, takapalkka on myös paha, aina menee ihan vänkyrään koko koira..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti