lauantai 9. helmikuuta 2013

Sometimes you have to rest.

Kesältä 2012
Meillä on otettu nyt muutaman päivän ajan rennosti, käytiin torstaina Annan hoidossa taas.  Indyn lihakset oli paljon vetreämmät kuin 4 viikkoa sitten, jolloin koko kroppa tuntui menneen lukkoon. Lantio ei ollut vino(jes!!) ja ranka oli lukoton. Mitä nyt pientä jumia siellä täällä, mutta ollaanhan me aika paljon harrastettu hankijumppaa ja Tahkolla tuli pariin otteeseen hiihdettyä Indy mukana juosten.

Annan hoidon jälkeen pitää aina muutama päivä ottaa hissuksiin, eli tänään vielä pakkolevätään ja huomenna saa taas jatkaa normielämää =) Pakkolepo näkyi eilen lenkillä, Indy kävi ihan kierroksilla ja se olisi halunnut vaan juosta täysiä. Flexiä käytän tällaisina päivinä, kun haluan hallita(ts. estää..) koiran sinkoilut joka paikkana. No eiköhän sitten energiaa pitänyt purata flexin naruun, taisteltiin sitten vähän. Olen mie fiksu, kun palkkaan remmillä koiraa lenkeillä, kun muuta usein ei ole mukana.. :D Onneksi sentään sen verran kuuliainen koira, että suostuu melkein luopumaan leikeistä remmillä. Kyllä se suostuu, kun tarpeeksi jämptisti komentaa.

Mieheni lähtee poikien kanssa viikonlopun viettoon mökille, joten me jäädään kolmistaan eläinten kanssa kotio. Tiedossa tänään lisää opiskelua, vien ehkä serkkulapset Hoploppiin ja illalla vähän tyttöjen iltaa ystävän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti