sunnuntai 25. elokuuta 2013

Syysväsymys(täkö?)


 Olen ollut loppuviikon ihan poikki rikki. Jouduin pitkästä aikaa heräämään luvattoman aikaisin keskiviikosta perjantaihin, joka johti infernaaliseen väsymykseen eikä meinaa hellittää. Eilen olimme kaupungilla ja meinasin simahtaa ravintelin pöytään pelkästään väsymyksen takia. Eilen Avara luontokaan ei saanut minua pidettyä hereillä, vaan torkahdin jo ohjelman alkumetreillä. Noh, toivottavasti helpottaa ensi viikoksi! Nyt alkaa jännitys olemaan jo ihan eri svääreissä, tilaamani uusi kalenteri täyttyy tasaisesti erilaisilla merkinnöillä ja ensimmäinen kandidaatti portfolioon liittyvä tehtävä lähti tänään eteenpäin. Huomista odotellessa..!


 Ja koira-aiheisempiin aiheisiin. Indy pääsi tiistaina oikein kunnolla nauttimaan maalaiskoiran elämästä, kun vierailin pitkästä aikaa erään tuttuni luona. Tuttu oli hommannut itselleen aivan valloittavan punaisen irlanninsetterin, Lunan, joka on mahtava tapaus. Aluksi Indy ei niin Lunasta välittänyt, mutta pikkuhiljaa lämpesi 8 kuukautiselle pennelille. Liekö vaikuttanut tähän hevosten leipä-ämpäri, jonka Luna näytti Indylle? Tuttuni paikka on aivan mahtava, ympärillä maata ja neljän hevosen talli ja heidän kaunis rintamamies -talonsa. En vaan voi sisäiselle maalaiselleni mitään, että haluaisin edes rivitaloon kerrostalon sijasta. Ehkä joku päivä..


 Keskiviikkona hakuiltiin. Ihan mahtavaa, kun sekä koira että ohjaaja rakastavat lajia! Indylle tehtiin tällä kertaa kolmen maalimiehen harjoitus, joka aloitettiin muistiharjoituksella, niin että Indy näki ensimmäisen maalimiehen ja käytiin autoilla pyörähtämässä ja takaisin. Toista tai kolmatta maalimiestä ei näytetty enää(tosin 1 ja 3 oli samoja, kun käytettiin liikkuvaa maalimiestä). Lähti ensimmäiselle todella hyvin, Indy vaan menee niin kauhealla vauhdilla maalimiehille, että mä saan kirmata kuin metsäkauris perässä :D Pitää alkaa ostamaan jotain sössöjuttuja palkaksi, koska sain treenikamulta jotain jauhelihasoosia, jota Indy söi tosi rauhassa. Nakit menee sadasosa sekunnissa ja mun pitäis vielä ehtiä maalimiehelle.. right :D Tokalle maalimiehelle ei lähtenyt hirmusen suoraan, vaan vanhojen hajujen perässä juoksi pienen kunnarin ennen kuin otti maalimiehestä hajun. Kolmas maalimies sitten löytyi taas todella hyvin. Ei muuta kuin liivit veks ja koira autoon :) Ihan treenien lopuksi Elena haukutti Indyä, joten nyt on ilmasutreenit edennyt taas askeleen eteenpäin. Ei vielä ensi treenissä tehdä mitään mullistavaa, mutta keskilinjalle pitäis saada vähän enemmän hallintaa peliin ja pikkuhiljaa alkaa ilmaisujakin sinne maalimiehille yhdistelemään.. Indy pieni hakutykki!!


Torstaina käytiin taas manuaaliterapiassa ja tästä eteenpäin taidetaan käydä vaan hierojalla Annan vinkistä, koska ei ole enää mitään megajumeja, vaikka mä luulin. Aikamoista.. :) Nyt sitten muutamat päivät otettiin rauhallisemmin.

Käytiin tänään luovuttamassa verta Lohen koirageenit -tutkimukseen, näytteenottopaikka oli aussieiden erikoisnäyttelyn yhteydessä. Nyt on päivän hyvä työ tehty ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti