sunnuntai 11. elokuuta 2013

Viikonlopun tunnelmissa

Vähänkö on kiva lukea näitä!
Viikonloppu lähenee loppuaan ja työviikko lähenee vauhdilla. Vielä kaksi pitkää viikkoa, ennen kuin astun opinahjoon. Mua jännittää ihan todella paljon! Loppuviikosta tuli kirje yliopistolta, jonka sisältönä oli opinto-opas, HYY:n Antoisampaan opiskeluun -opas ja Kandi portfoliosta juttua. Orientoivaa viikkoa odotellessa onkin hyvä sitten perehtyä opinto-oppaaseen, jonka kyllä olen jo kahlannut kertaalleen läpi.. :) Lisensiaattivaiheessa on monta pieneläimiin liittyvää valinnaista kurssia, joista taisin jokaisen tussata. Hirmuisen mielenkiintoisia oli jokainen, mahtaakohan kaikkia keritä käymään?

Gaudin taidetta :D
Metrolla kulki Barcelonassa erittäin kätevästi, 10 kerran lippu alle 10€ !

Panoramaa Park Güellista, jossa Gaudin kädenjälkiä
 Park Güell oli hieno, siellä tallailimme tovin jos toisenkin :)

Indyn oma kauppa ;) Valikoima oli suppea verrattuna suomalaisiin kauppoihin.
Barcelonassa oli yllättävän paljon koiria. Suurin osa koirista oli pieniä söpöjä yorkkeja ja chihuja, jotka matkustivat omistajiensa kainaloissa. Yllätyin monesti, kun vastaan kulki koira vapaana siellä vilkkaassa kaupungissa, jossa liikennekin supervilkas! Monta kertaa tuli pyöräilijä koiran kanssa ja koira jolkotteli vapaana. Hieman erosi suomalaisesta koiranpidosta.. :)

Kävimme myös rannalla sijaitsevassa akvaariumissa. Suurin osa kaloista eleli ihan älyttömän pienissä altaissa :<
 "Kauppahalli" oli näkemisen arvoinen paikka!! Ruokaa oli ihan hirmuisesti ja tuoretta riitti <3 p="">


Tultiin tosiaan torstaina viikon lomalta Barcelonasta, jossa lämpöä riitti koko viikolle yli 30 astetta. Kahtena päivänä oli hieman huonompi sää, pilvistä ja pientä vesisadetta, mutta ne päivät käytettiin sitten nähtävyyksien katseluun. Barcelonasta löytyy kyllä paljon katseltavaa, on museoita(mm. Picasso, erotiikka museo) ja hienoja Gaudin suunnittelemia rakennuksia(Sagrada Familia). Ruoka oli uskomattoman hyvää ja tuoretta, melkein joka aterialla syötiin tapaksia espanjalaiseen tapaan. Toki maisteltiin vähän muutakin, Henkka mm söi 500g tirisevän pihvin ja nautittiin Paellasta sekä juotiin halpaa juomaa. Barcelonassa pystyy syömään varsin edullisesti, varsinkin jos lähtee turistialueilta hieman syrjemmälle kaupungissa. La Ramblan ravintolat ovat hinnoitelleet itsensä turistien mukaan, eli hinnat on sen mukaiset.

Kauppahallin tapaspaikan tuoreita kampasimpukoita, nam!
Baby squids!
Torstaina hain Indyn kotio ja taisi olla rankka viikko Joren kiusattavana mökillä, koska neiti nukkui kotona melkoisesti. Olin jo hieman tapani mukaan huolissani, että onkohan Indy kipeä, kun on niin väsynyt.. :D Ensi viikolla pääsee taas normaalimpaan rytmiin ja tiedossa on taas treenailuita niin tokon kuin haun merkeissä. Tiedossa on myös hampaanpoisto ensi viikon torstaina, poistetaan nyt viimeinenkin yläetuhammas, kun se näyttää lohkeilleen ja kellastuneen :/


Hyvää sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti