perjantai 16. elokuuta 2013

Täti Touhu.

Eilen ihana parempi puoliskoni hoiti Indyn ulkoilutuksen, mutta hänkään ei ehtinyt sen pidempiä lenkkejä tehdä työkiireiden takia. Indy onneksi otti homman lunkisti ja nukkui miltein koko päivän. Tänään olen jo itse hoitanut koiran ulkoilutuksen, iltapäivällä käytiin ihastelemassa kaunista aurinkoista säätä meren rannalla. Indy pulahti keppiäkin hakemaan. Taitaa olla kohta uimiset uitu tältä vuodelta, talvella pitänee piipahtaa uimaloissa ainakin muutaman kerran. :)
Pullan lempilelu: pilli.

Tuli sitä myös imuroitua ja siivoiltua pitkin päivää, sen sentään tän jalan kanssa pystyy tekemään. Eiköhän loppuviikosta olla jo kunnossa. Innostuin tänään kokkailemaankin, porkkanakakku tuossa vielä odottelee jäähtymistä ja kuorrutettaan. Ostin myös kauppareissulla perhosorkidean, kun onnistuin keväällä tappamaan vanhan orkideani..


 Sunnuntaina on turha vielä yrittää hakutreeneihin mennä, vielä on nilkka sen verran hellänä. Jos jo ensi viikolla päästäisiin jatkamaan normaalisti treenejä ja elämää. Vähän ollaan jotain sisällä tehty, kaukokäskyjä lähinnä hinkkailtu. En vaan voi itselleni mitään, mutta on vähän tylsä liike...


Jos keppi ei lennä, niin sitä kelpaa sitten mutustaa..
Nyt porkkanakakun kuorrutus ja sukellan sohvalle töitä edelleen tekevän rakkaani viereen ja koitan saada hänet lopettamaan työnteon tältä päivältä. Kellokin on jo melkein 10..

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti