sunnuntai 18. elokuuta 2013

Eilen tokoilin hieman lenkin yhteydessä. En vaan pääse yli siitä, miten tyytymätön olen Indyn tämän hetkiseen seuraamiseen. Tai oikeasti enemmänkin siihen, miten huonosti olen sen kouluttanut koiralleni. En tiedä, onko epätasainen maasto Indylle seuraamisessa vaan liian haastavaa, jotta se pitäisi hyvää katsekontaktia vai mikä mättää. Seuramme nurmikenttä on melkoinen tanner ja samoin oli eilinen puisto. Täyskäännös pitäisi taas ottaa syyniin ja isoimpana ongelma on tipahteleva katsekontakti. Riittääpä taas treenailtavaa.

Tavoitteet AVOn korkkaamisesta syksyn aikana alkaa näyttämään hieman huonolta, varsinkin kun ei ole mitään tietoa, kuinka paljon koulu tulee verottamaan harrastamiselta. Eiköhän se selviä aika pian :)

Indyltä piti torstaina poistaa viimeinenkin yläetuhammas viime viikolla, mutta se nyt joutuu odottamaan jalkani takia. Tilanne ei ole kuitenkaan akuutti, niin pitää varata aika uudemman kerran. Pullankin suuhun tein äsken hieman tutkimusta, vähän hammaskiveä on, mutta toivotaan että kanankaulat vievät sen mennessään! Aika siisti suu viisi ja puolivuotiaaksi kissaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti