perjantai 12. lokakuuta 2012

BH-kokeeseen valmistautumista.


2011 - treenailuja :)
Tiistaina käytiin tottistreeneissä, meillä oli kentällä kamala hulina ja tein itsenäisen treenin Indyn kanssa. Pääsin kokeilemaan viikonlopun neuvoja ja otinkin työn alle seuraamisen oikealle käännöksen ja täyskäännöksen. Ihan oma vika, kun on huonosti koiralle opettanut käännökset, niin onko se kumma, että aukeaa aina käännöksissä kamalasti.. Dumb owner!

2011 - Repimisleikkejä tanskandoggi Fifin kanssa.


Mutta positiivista, että Indy oli ihan upeassa vireessä! Ei tarvinnut juur yhtään hetsailla ja neiti teki tosi nätit seuraamiset ja palloavituksella oikealle käännökset parani huimasti. Täyskäännös on mulle vaan VAIKEA!! Jalat menee solmuun ja myöhästyn palkkauksessa ja ja ja.. ÄH! No, onneksi täyskäännös ei ole ihan fiasko, kyllä sillä BH-kokeessa pärjää. :P Otettiin ihan lyhyt ja ytimekäs treeni, saatiin lopetettua hyviin fiiliksiin :)

Avitin myös Tiinaa ja Demiä, otettiin vaan pikkupätkä seuraamista ja Tiinakin treenaa tuota täyskäännöstä. Demi ei oikein innostunut pallosta, mutta nakeilla saatiin käännökseen hyvää tiiviyttä ja nopeutta: )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti