tiistai 30. lokakuuta 2012

Maanantaitreenit

Indyllä menee hyvin, läähätyksestä ei tietoakaan :) Eilen käytiin ihanan ilman kunniaksi Henan pakottamana juoksemassa 7 kilsan juoksulenkki, lenkkiin meni n. 40-50 min eli tasasta vauhtia tultiin =) Osteopaattikäynnin huomas heti, Indy piti ravin paremmin hitaassa alku- ja loppuverkka juoksussa eikä juuri peitsannut! Otettiin kilsan mittainen vauhtikestävyys ja siitä alettiin pikkuhiljaa himmailemaan kotio kohti.

Illalla käytiin moikkaamassa Elisaa ja Ninjaa heidän tokotreeneissään ja otettiin Indyn kanssa parit klikkeri-harjoitukset. Kirsi ehdotti, että nyt muutetaan Indyn asenne seuraamiseen ja käytetään klikkeriä vahvistamaan meininkiä. Klikkerillä yritetään saada koira kestämään kokeissa ohjaajan jännitystä, jotta seuraaminen ei menis ihan persiilleen. Klikkailua siis tiedossa! Klikkailin häiriössä kontaktista ja Elisa auttoi mua ottamaan ihan lyhyitä seuraamisia, jossa se klikkaili hyvistä kontakteista ja pääsin palkkaamaan Indyä usein.

Huomaamattani ohjaan Indyä todella paljon kehollani, josta M huomautti, kun otettiin ihan kahden askeleen seuraamista. Teimme perusasentoon tuloa ja ihan muutamaan seuraamisaskelta, jotka päättyivät aina perusasentoon. Käytimme tässä klikkeriä apuna.

Otimme toisena treeninä hyppyä, jossa olen myös tehnyt ihan järkyttävää kehoapua, olen nojannut eteen kuin mäkihyppääjä..


Otin hyppyä kuitenkin targetilla, ja välillä Indy hyppäsi ekalla käskyllä ja välillä ei sitten meinannut hypätä millään. Tätä siis harjoitellaan ahkerasti myös :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti